İNEGÖLSPOR'da Yücel Demir başkanlığa aday olduğunu açıkladı. Bugün basın toplantısı düzenleyen Yücel Demir’in yönetiminde yer alması düşünülen Özcan Bayram, Mehmet Turan, Hakan Uz ve Gökhan Göktaş’ta hazır bulundu.

İNEGÖLSPOR ÖZÜNÜ KAYBETTİ

Adaylığını resmen açıklayan Yücel Demir, amacının İnegölspor’a daha iyi hizmet verebilmek olduğuru söyledi. Konuşmasına İnegölspor başkanlığına neden aday olduğunu açıklayan Demir, “İnegölspor özünü, eski vizyonunu kaybetti. Altyapıya destek verilmiyor ve oyuncu yetişmiyor. İnegölspor’un 1984 ruhunu tekrar yaşatmak için adayım” diye konuştu. Aydın, "Doğanspor’da başkanlık, daha sonra ise İnegölspor altyapı sorumluğu ve genel kaptanlık görevinde bulundum. 2011 yılında genel kaptanlık görevinde bulunurken, Yalova’ya İnegölspor’a oyuncu izlemeye giderken talihsiz bir kaza geçirerek görevimi bıraktım. Hastalığım boyunca bana ilgi gösteren ve destek veren Onursal başkanımız Alinur Aktaş’a çok müteşekkirim” dedi.

BEYHAN ÇALIŞKAN’LA ANLAŞILDI

Yönetime talip olurken Bursalı hocalarla çalışma prensibine sadık kalma kararı aldıklarını vurgulayan Demir, “Bu doğrultuda yaptığımız çalışmalarda İnegölspor’a uyum sağlayacak deneyimli teknik adam Beyhan Çalışkan’da karar kıldık. Kendisiyle yaptığımız görüşmede de seçildiğimiz takdirde göreve getireceğimizi taahhüt ettik” dedi.

AD (CE/SSA) (FOTOĞRAF)