ZİRAAT Türkiye Kupası 4’ncü turunda Gaziantepspor’u 3-2 yenen İnegölspor’un teknik Direktörü Mehmet Bulut, "Futbolcularımı tebrik ediyorum. Maçın ilk dakikasından son dakikasına kadar iyi mücadele ettiler. Sonuçta turu geçtik tabii ki. İyi futbol oynadık. Özellikle ikinci yediğimiz gol bize hiç yakışmadı. Kazandığımız için mutluyuz. Diğer turu da geçip gruplara kalmak istiyoruz. Ama önceliğimiz tabii ki lig ve hafta sonu Gümüşhane maçını da aynı güzel futbolu sergileyip 3 puanı almak istiyoruz" dedi.
BAŞKAN KORKMAZ’IN YÜZÜ GÜLDÜ
İnegölspor başkanı İlhan Korkmaz, "Bize bu mutluluğu yaşatan, emeğe geçen herkese teşekkür ediyorum. İnegöl tarihi günlerinden birisini yaşıyor. Kupada gidilecek daha yolumuz varmış bunu gördüm. İnşallah önümüzdeki turu da geçip guruplara kalırız. Şimdi Gümüşhane’yi iyi bir şekilde ağırlayıp 3 puanı alırız" diye konuştu.
FUTBOLCULAR SEVİNÇLİ
Kaptan Kemal Hastürk, "Gollerden çok bugün takımın olarak iyi mücadele ettik. Arkadaşlarımın ayaklarına sağlık. Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyoruz çok iyi destek verdiler. İnegölspor bugün gene bir ilke imza attı. İnşallah bundan sonraki turu da içerde oynarız. rakibin kim olduğu önemli değil maç İnegöl’de olsun yeter" dedi.
SERGEN YALÇIN ÜZGÜN
Gaziantepspor teknik sorumlusu Sergen Yalçın ise maçla ilgili olarak şunları söyledi:
"Bugün takımım iyi mücadele etti. Turu geçeriz diye düşünüyorduk. Ama olmadı bu kupa maçları hakikaten zor. Oyuncuları konsantre etmek zor oluyor. Çünkü biz ligde kritik bir durumdayız. Futbolcularım mücadele ettiler. Yapacak bir şey yok. Futbolda bunlar var. Önümüze bakacaz . Lig maçları bizim için çok daha önemli."
CENK TOSUN:"SONUÇ SÜRPRİZ"
Gaziantepspor’lu Cenk Tosun, "Böyle sürpriz bir sonucu beklemiyorduk. Biz buraya yenmek için geldik. Lig bizim için ne kadar önemli olsa bile kupada en iyi gelebileceğimiz yere gelmek istiyorduk. İnegölspor gayet iyi oynadı. Güzel bir maç oldu İnegölspor’a başarıların devamını diliyorum. İnşallah istedikleri yerlere gelirler" diye konuştu.