Adem DEMİR/ İNEGÖL (Bursa) ()-İNEGÖLSPOR daha önceden prensip anlaşmasına vardığı Teknik Direktör Şaban Yıldırım bugün düzenlenen törenle 2 yıllığına bordo-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

İmza törenine Belediye Başkanı ve İnegölspor Onursal Başkanı Alinur Aktaş, İnegölspor Başkanı Eşref Güç ve yönetiler katıldı.

UZUN VADELİ HİZMET EDECEĞİZ

İnegölspor Başkanı Eşref Güç ise “İnegölspor yeni kongre yaptı. Camia bize güvendi. Şimdi icraat zamanı geldi. Şaban Yıldırım konusunda daha önce karar vermiştik.Onu yakından takip ediyorduk. O da bizleri kırmadı. İnegölspor’a kısa vadeli değil, uzun vadeli hizmet etmek için birlikte çalışacağız” dedi.

BAŞARI İÇİN UMUTLUYUM

Son olarak konuşan İnegölspor’un çiçeği burnunda Teknik Direktörü Şaban Yıldırım tekrar Bursa’da olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu belirterek, “Bursa benim ikinci şehrim. İnegölspor böyle teklif yapınca da çok cazip geldi. Başarı için gerekli şartlar var mı diye baktığımızda, o şartların burada olduğunu gördük. Çok istekli başkanımız olduğunu, bize destek verebilecek Belediye Başkanımız olduğunu gördük. Bütün bunlar bize başarı için umut verdi. Gerekli şartların oluşabileceğine dair çok güçlü bir ihtimal oluşturdu bizim dünyamızda. Biz de severek kabul ettik” dedi.

AD (CE/SSA) (FOTOĞRAF)