İNEGÖLSPOR’DA iç transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bordo beyazlılar kaptan Kemal Hastürk ile olan sözleşmesini 1 yıl, Mümin Aysever ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan yönetici Celal Ter, “Kemal kaptanımızın İnegölspor’a hayırlı olmasını diliyoruz. Kemal bu yıl bizim en büyük yardımcılarımızdan, destekçilerimizden olacak. İnşallah bu yıl kaptan Kemal’le beraber, yeni arkadaşlarımızla beraber İnegölspor’u hak ettiği yere taşımak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

Bazı takımlarla görüşmelerinin olduğunu da doğrulayan Kemal Hastürk, “Tercih yapmamız gerekiyordu. Biz tercihimizi burada uzun yıllar oynamamız ve kulüple olan iyi ilişkilerimizden dolayı İnegölspor’dan yana kullandık. İnegöl bizim için çok farklı bir yer” dedi.

MÜMİN AYSEREVER: NASIL ÇIKILACAĞINI BİLİYORUZ

Mümin Aysever ise İnegölspor’da 4’üncü yılına girdiğini hatırlatarak, “6 aylık bir ayrılığımız olmuştu. 2 yıldır bir üst lige çıkmayı son anda kaçırıyoruz. Birinde Play-Off’larda kaçırdık. Artık bu ligin tecrübeli futbolcularından olduk. Nasıl çıkılacağını çok iyi biliyoruz. İnşallah o sene bu sene olur. İnşallah herkes için hayırlısı olur” diye konuştu.

AD (CE/SSA) (FOTOĞRAF)