SPOR Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele veren İnegölspor, devre arasında anlaşma sağladığı 4 futbolcu için toplu imza töreni düzenledi.

İnegölspor, Darıca Gençlerbirliği’nden sol bek Erdinç Karakaş ile 2,5 yıl, Yeni Malatyaspor’dan orta alan oyluncusu Hasan Balcı ile 1,5 yıl, eski oyuncusu Mümin Aysever ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı. Balıkesirspor’dan ayrıca Ali Akburç ile sezon sonuna kadar kiralık olarak anlaşmaya imza attı.

Gerçekleştirilen törende konuşma gerçekleştiren İnegölspor Başkanı İlhan Korkmaz, “İlk yarıyı istemediğimiz bir puanda ve yerde bitirdik. Bu aradaki sıkıntıyı gidermek, takımı güçlendirmek adına 4 yeni kardeşimiz ile sözleşme imzaladık. İnşallah onların da bizlere kattığı güç ile ikinci yarı bambaşka bir İnegölspor seyredeceğiz ve hedeflediğimiz PTT 1. Lig’e bu arkadaşlarımızın da katkıları ile birlikte ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

Başkan İsmailh Korkmaz, transfere nokta koyduklarını, ancak teknik kadronun istemesi halinde oyuncu alabileceklerini de sözlerine ekledi.