DARDANELSPOR maçında uzatma dakikalarında yediği golle mağlup olan İnegölspor, hafta sonu sahasında oynayacağı Konya Anadolu Selçukluspor mücadelesinin hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü.
Teknik direktör İsmail Güldüren, antrenmandan önce yaptığı değerlendirmede bundan sonra oynayacakları her maçın final niteliğinde olduğuna dikkati çekerken şunları söyledi:
"Dardanelspor yenilgisinin çok büyük kayıp olduğunu düşünüyoruz. Bu kayıpları diğer deplasman maçlarında gideririz. Konya Anadolu Selçukluspor küme düşmemeye oynayan ekip. Kapanacaklar ve kontra ataklarla gol bulmaya çalışacaklar. Biz de onun üzerine çalışacağız. İnşallah sakatlık olmadan tam kadro çıkarsak sahadan galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyoruz. Konya Anadolu Selçukluspor'u izlettirdik. Onlar da kapanıp arkada boş alan bulduklarında skor yapmaya çalışacaklar. İç sahada hiçbir maçımızı kaybetmek istemiyoruz."
ÇAĞDAŞ KADRO DIŞI 
İsmail Güldüren, bu arada Çağdaş’ın kadro dışı bırakıldığını, oyuncularından Mustafa Vargel, Mehmet Can, Gökhan Güleç’in sakatlıklarının sürdüğünü, Erdinç’in ise kart cezalısı olduğunu açıkladı.

AD(CE/AÖ) FOTOĞRAF