İNEGÖLSPOR'un yeni teknik direktörü Şaban Yıldırım tarafından futbolu bırakacağı ileri sürülen Gökhan Güleç, hakkında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. 

İNEGÖLSPOR’A BEKLENENİ VEREMEDİ

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlığı nedeniyle İnegölspor’da beklenen performansı gösteremeyen Gökhan Güleç, yaptığı yazılı açıklama ile faal futbol hayatını noktalayacağı söylentilerini yalanladı. Güleç, İnegölspor ile yollarını ayıracağını ancak faal futbola devam edeceğini söyledi.

“PTT 1. LİG’DE DEVAM EDECEĞİM”

Gökhan Güleç, yaptığı yazılı açıklamada futbolu bırakması gibi bir şeyin söz konusu olmadığını ifade ederek, “Sakatlığıma rağmen yetiştiğim kulüp olan İnegölspor’un başarısı için elimden geleni yapmaya çalıştım. Yapılan tetkiklerde sakatlığımın Ocak ayına kadar süreceği söylendi. Şaban Yıldırım hoca ile görüşmede bulundum. İnegöllü olduğum için üzerimde baskı hissettiğimi ve İnegölspor’dan ayrılmak istediğimi söyledim. Sakatlıktan tamamen kurtulduktan sonra görüşme halinde olduğumuz PTT 1. Lig takımları arasından birisini tercih edip orada futbola devam edeceğim. Faal futbolu bırakmam gibi bir şey asla söz konusu değildir” dedi.

FOTOĞRAF