TRANSFER çalışmalarına ara vermeden devam eden Acıbadem Erkekler Ligi takımlarından İnegöl Belediyespor, Ankara Maliye Milli Piyango’dan pasör çarprazı Ersin Durgut’u transfer etti.
İnegöl Belediyespor yöneticisi Nuhi Solak, "Bugün Ersin arkadaşımızla anlaştık. Ersin 1982 doğumlu 208 cm boyunda. Orta oyuncu ve pasör çaprazı olarak oynayabiliyor. Voleybola Bursaspor’da başlamış, daha sonra Erdemirspor, İBB, Polis Akademisi, Halk Bank, Fenerbahçe, Sivas ve geçtiğimiz sezon Maliye Milli Piyango’da oynadı. Bu yılda kendisi ile görüştük fedakârlık yaparak bizimle anlaştı kendisine teşekkür ederim. Ersin arkadaşımız aynı zamanda Bursa kökenli olduğu için aramıza tekrar hoş geldin diyoruz" dedi.
Uzun yıllar sonra memleketi Bursa’da oynayacağı için mutlu olduğunu belirten Ersin Durgut, "Uzun yıllar sonra tekrar doğduğum kentte oynayacak olmak beni heyecanlandırıyor. İnşallah önümüzdeki sene takımı çok daha yukarılara çıkartıp çok iyi seviyelere getirip ilk etapta hedefimiz play off’a kalmak ve zorlayabildiğimiz kadar yukarı çıkartmak" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI