Müslüman kimliğinden dolayı, maç öncesi sürekli saldırılan ve "terörist" denilen Dağıstanlı Khabib Nurmagomedov, Conor McGregor'u haşat etti!
İman yumruğu; Khabib Nurmagomedov!
UFC hafif sıklet unvan maçında Khabib Nurmagomedov ile Conor McGregor kozlarını paylaştı. Nurmagomedov, 4 raund sonunda rakibini mağlup ederek şampiyonluk kemerini korumayı başardı. Fenerbahçeli Benzia'dan da Müslüman dövüşçü Nurmagomedov'a destek paylaşımı geldi.


Dağıstanlı Khabib Nurmagomedov, UFC hafif sıklet unvan maçında Conor McGregor'ı 4. raund sonunda yendi ve kemerini korudu.

KHABİB 27. MAÇINI DA KAZANDI
Khabib Nurmagomedov, 4 raund sonunda rakibini yenerek şampiyonluk kemerini korumayı başardı. Kariyerinin 27. maçına çıkan Dağıstanlı dövüşçü Nurmagomedov, kariyerinde çıktığı bütün mücadeleleri kazandı.

MAÇTAN SONRA OLAY ÇIKTI
Khabib maçtan sonra kafesin dışına çıkıp Conor'un takım arkadaşına saldırdı, Khabib'in takımı da kafesin içine girip Conor'a saldırdı

Maç öncesi hakaretler yağdırarak provoke etmişti

İrlandalı McGregor maç öncesi uzun süre boyunca gerilimi tırmandırıp Müslüman rakibini kimliği dolayısıyla aşağılamış ve onu 'terörist' olarak yaftalamıştı.

Nurmagomedov ise maç sonrası provokasyonlara dayanamayıp kafesten atlayarak rakibi McGregor'un ekibinin üzerine yürüdü. Nurmagomedov'un ekibi de kafese girerek maç öncesi hakaretler yağdıran İrlandalı dövüşçüye tepkisiz kalmadı.

Maç öncesi yapılan provokasyonlara dayanamayan Khabib, mücadele sonrası kafesten atladı.

Fenerbahçeli Benzia: İslam teslimiyettir
Fenerbahçe forması giyen Cezayirli futbolcu Yassine Benzia, Instagram hesabından paylaştığı görsellerle Nurmagomedov'a destek oldu. Tecrübeli futbolcu gönderisinin altına, "İslam teslimiyettir, Allah-u Ekber" yorumunu düştü.

benzia.jpg