Sezer Öztürk'ün menajeri Özkan Doğan futbolcusunun yeni sezon planlamasında yer almayacağının açıklanması üzerine bizim muhatabımız başkan ve yönetim kuruludur dedi.

Beşiktaş Sportif Direktörü Önder Özen İbrahim Toraman ve Sezer Öztürk'ün kadro dışı cezalarının bitmesine rağmen yeni sezonda takımda yer almayacaklarını açıklamıştı.

Başkan ve Yönetim Kurulu üyelerinin büyük bir çoğunluğunun iki futbolcunun da kampa götürülerek değerlendirilmesi ve gerekirse kamp sonrası satış listesine konulması isteklerine rağmen Slaven Biliç ve Önder Özen bu konuda geri adım atmadı.

İki haftadır Başkan Fikret Orman ve Yönetim Kurulu üyeleri ile sık sık kamp konusunu konuşan ve olumlu yöndeki aldıkları cevaplarla bir hayli umutlanan iki futbolcu Önder Özen'in bu gün yaptığı açıklamalar ile adeta şok oldular.

İbrahim Toraman konu ile ilgili şu anda bir açıklama yapmak istemediğini ve Başkan Fikret Orman ile görüştükten sonra ayrıntılı bir basın toplantısı ile hakkındaki bütün spekülasyanlara cevap vereceğini söyledi.

ÖZKAN DOĞAN : "MUHATABIMIZ ÖNDER ÖZEN DEĞİL "BAŞKANDIR

Sezer Öztürk Önder Özen'i hedef alan açıklamasında "Benim kalitem hakkındaki belirlemeyi Önder Özen yapamaz" derken oyuncunun menajeri Özkan Doğan ise bu konudaki tek muhataplarının başkan Fikret Orman olduğunu söyledi.

Özkan Doğan yeni sezon için umutlu olduklarını ama Önder Özen'in açıklamasıyla şok olduklarını belirtti.Sezer'in iki yıl daha Beşiktaş ile sözleşmesi olduğunu ve başkan Fikret Orman ile konuşmadan hiç bir harekette bulunmayacaklarını dile getiren Özkan Doğan "bu hafta başkan ile görüşeceğiz ve bu görüşmenin sonucuna göre harket edeceğiz.Sezer'in iki yıl daha sözleşmesi var.Kendi kafamıza göre hareket edemeyiz"diye konuştu.

ALİ DANAŞ-İSTANBUL-

AD(UD)