Uğur DEMİRKIRDI, İSTANBUL-

İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un ismi tarihe karışıyor.

Belediye bünyesindeki kulüp her yönüyle değişiyor.

Teknik Direktör Abdullah Avcı, milli takımdaki görevinden sonra yeniden yuvaya dönerken, köklü değişim; stad, kulüp adı ve logoda olacak. Belediye bünyesinden çıkacak ve bütçesi ayrı olacak.

5 Haziran 2014 Perşembe (Yarın) sabah saat 10.30'da Göksel Gümüşdağ' ın katılımıyla, Çırağan Otel'de eski adıyla İ.B.B. Spor, yeni adıyla Başakşehir Futbol Kulübü olan takımın basın lansmanı ve Abdullah Avcı'nın imza töreni yapılacak.

AVCI'NIN SÖZLERİ

Milli takımdaki görevinden sonra aldığı teklifleri ince eleyip sık dokuyarak reddeden ve yeniden yuvaya dönen Abdullah Avcı, eski takımı ile 5 yıllık sözleşme yaptı. Avcı bu tercihinde etken olan sebepleri şöyle açıklıyor:

"Zaten bugüne kadar gerek Kayserispor, gerek Bursaspor tekliflerini hep kısa sözleşmeler olduğu için kabul etmedim. Belediye eski ve tanıdık camiamız. bu yöndeki çalışmalarımız sonuç verdi ve uzun vadeli imza aşamasına geldik. Hedeflerimiz var ve buna birlikte yürüyeceğiz. Yeni stad, kulüp adı, taraftarlarımıza, camiamıza, Türk futboluna, herkese hayırlı olsun"

İLK TEBRİK EDEN FİKRET ORMAN OLMUŞ...

Bu arada Abdullah Avcı'yı yeni görevi için ilk tebrik eden isim Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman olmuş. Başkan Orman, Avcı'yı telefonda arayarak başarılar dilemiş.

UD (UD)