SAMSUNSPOR teknik direktörü Hüseyin Kalpar, her maçın zor olduğunu belirterek, "Kazanmak için sahada iyi mücadele etmeliyiz" dedi.
PTT 1'inci Lig'in 11'inci haftasında deplasmanda Bucaspor ile karşılaşacak olan Samsunspor, zorlu mücadelenin hazırlıklarını yaptığı taktik idmanla sürdürdü. Antrenmanın ilk 15 dakikalık bölümünü basına açık olurken, daha sonra ise çalışmaya basına kapalı olarak devam etti. Futbolcuların neşeli ve moralli oluşları dikkatlerden kaçmadı. Zorlu bir dönemece girdiklerini vurgulayan teknik direktör Hüseyin Kalpar, "Her hafta zor, her maç zor. Ama bunları kolaylaştırmak için iyi mücadele etmemiz gerekiyor. Bunun bilinci içerisindeyiz. Bizim için şu anda en önemli karşılaşma Bucaspor maçıdır. Daha sonrasında oynayacağımız maçlar bizim açımızdan bugün için düşünülmesi gereken mücadeleler değildir. Bucaspor karşılaşması kazanılması gereken bir maç. Kazanmak için de sahada çok iyi mücadele etmeliyiz. Artık galip gelmeye başladık. İnşallah devamı da gelir. Buca deplasmanından alacağımız puan ya da puanlar çok önemli" dedi.
Adiloviç'in son durumu hakkındaki soruya ise Hüseyin Kalpar, "Biz bir ekibiz. Birilerinin oynaması ya da oynamaması değil, o maçı kimlerle, nasıl kazanacağımız önemli. Bunun hesaplarını yapıyoruz. Adiloviç'in sakatlığı geçti. Şuanda iyi durumda. İnanıyorum ki ondan da faydalanacağız. Adiloviç iyi olduğunda kendisi de kazanacak, Samsunspor da kazanacak, biz de kazanacağız" diye konuştu.