KAYSERİSPOR Genel menajeri Süleyman Hurma sarı kırmızılı takımın ligin 2'nci yarısında bulunduğu yerden hızla kurtulacağını belirterek’’ Herkes şuna inansın, Kayserispor istediği puanları alacaktır. Kayserispor küme düşmez. Sarı kırmızılı takım ligi sezon bittiğinde 9 veya 10 sırada tamamlayacaktır" dedi.
Hakem hataları, uzun süreli sakatlıklar  ve cezalar nedeniyle sarı kırmızılı ekibin ilk yarıda istediği puanları alamadığını belirten Kayserispor Genel Menajeri Hurma, puan cetvelinin salt sıralarında bulunan sarı kırmızılı ekibin şu anda bulunduğu yerin kimseyi aldatmamasını istedi. Kayserilileri takımlarına maddi ve manevi anlamda sahip çıkmaya bir kez daha çağıran Süleyman Hurma, ikinci yarı hedeflerini şöyle dile getirdi:
"Çeşitli sıkıntılarımız var ama bunların şimdi sırası değil. Gereken mevkilere en iyi takviyeleri yapacağız. İkinci yarıda farklı bir Kayserispor izlenecek. İlk yarıda kaybettiğimiz maçları telafi edecek gücümüz var. Sakat ve ameliyat olan olan oyuncularımızın tümü iyileşti. Verim alamadığımız ve gerekli özveriyi göstermediğine inandığımız yabancı oyuncuları gönderip, yabancı kontenjanımızı yapacağımız transferler için boşalttık. Defansa, orta sahaya, forvete oyuncu takviyesi mutlaka yapacağız. Özellikle orta alana tartışılmayacak 2 futbolcu alacağız. Kayserisporla ilgili kimse endişe ve vehime kapılmasın. İddia ediyorum ki , sarı kırmızılı takım istediği puanları alıp, ligi 9 ve 10 sırada tamamlayacak. Kayserispor’a güvenelim"