Ali DANAŞ, İstanbul -

''WERDER BREMEN'İN KÜME DÜŞME MÜCADELESİ BENİ ÇOK ÜZÜYOR''

''DÜNYA KUPASI'NDA İLK MAÇIMIZI ALMANYA İLE OYNAMAK BİZİM İÇİN AVANTAJ''

''DÜNYA KUPASI'NDA FAVORİ BREZİLYA VE İSPANYA''

''RONALDAO ÇOK BÜYÜK BİR ADAM''

Beşiktaş'ın Portekiz'li golcüsü Hugo Almeida Fifa'nın resmi internet sitesine açıklamalarda bulundu.

Dünya Kupası'nda Portekiz Milli Takımı'nın şansından Beşiktaş'a,eski takımı Werder Bremen'in durumundan Cristiano Ronaldo'ya kadar açıklamalar yapan Hugo Almeida Dünya Kupasında zor bir grupta olduklarını söyledi.

''NE OLACAĞINI BİLEMEZSİNİZ''

Beşiktaş'taki geleceği ile ilgili konuşan Almeida'' Şu anda lig devam ediyor,zorlu rakiplerle zorlu bir mücadelenin içindeyiz.Sözleşmem bitecek.Gelecek yıl için başka planlar yapmadım.Ne olacağını asla bilemezsiniz''diye konuştu.

''WERDER BREMEN'İN KÜME DÜŞME MÜCADELESİ BENİ ÇOK ÜZÜYOR''

Eski takımı Werder Bremen'in ligteki durumuna çok üzüldüğünü belirten Portekizli golcü ''Son yıllarda Werder Bremen'in durumu beni hayal kırıklığına uğrattı.Ben oradayken Werder Bremen şampiyonluk için mücadele ediyordu.Ama şimdi küme düşmemek için mücadele ediyor.Bu beni çok üzüyor''dedi.

''DÜNYA KUPASI'NDA İLK MAÇIMIZI ALMANYA İLE OYNAMAK BİZİM İÇİN AVANTAJ''

Dünya Kupası'nda zorlu bir grupta olduklarını dile getiren Almeida ''Dünya Kupası'nda oynamak inanılmaz bir deneyim.Bu sefer daha iyisini yapmayı umuyoruz.İlk maçı Almanya ile oynayacak olmamız avantaj.Eğer grup maçlarının sonunda Almanya ile oynayacak olsaydık işimiz daha zor olabilirdi.Uzun zamandır Almanya'yı görmedim.Brezilya'da göreceğim.Bremen'den çok arkadaşlarım var.Ama arkadaşlık dışında onlardan puan almak için her şeyimizi vermek ve mücadele etmek zorundayız.''şeklinde konuştu.

''DÜNYA KUPASI'NDA FAVORİ BREZİLYA VE İSPANYA''

Dünya Kupası için kendilerinin favori olmadığını ama iyi bir takım olduklarını sahada göstermeleri gerektiğini söyleyen Hugo Almeida ilk sırada Brezilya ve İspanya'yı onların ardından da Almanya ve İtalya'yı favori olarak sıraladı.

Eleme grubunda çok hata yaptıklarını ve bunun cezası olarak play-off oynadıklarını söyleyen Almeida ''elemelerde çok hatalar yaptık.Ama İsveç karşısında gerçek gücümüzü göstererek iyi bir futbol oynadık ve kazandık''dedi.

''RONALDAO ÇOK BÜYÜK BİR ADAM''

Hugo Almeida vatandaşı Cristiano Ronaldo'nun çok büyük bir adam ve çok sempatik biri olduğunu aynı zamanda yardıma ihtiyacı olan biri olduğunda Ronaldo'nun hep sahnede ilk onun yer aldığını söyledi.

Almeida,kadroda yedek olabileceği ihtimali için 'benim için önemli olan kadroda olmak ve ülkem için oynamak,bu antrenörün sorunu''diye konuştu.

AD(UD)