SÜPER Lig'in yeni takımlarından Balıkesirspor, yeni sezon hazırıklarını Ali Hikmet Paşa Tesisleri'nde sürdürürken, Portekiz'in Braga takımından transfer edilen Nuno Andre Coelho da kente gelerek takımla ilk çalışmaya çıktı. Yaklaşık 2 saat süren antrenmanı coşkuyla izleyen 150 kadar taraftar, Coelho'ya büyük ilgi gösterdi. Meşaleler ve şampiyonluk şarkılarıyla takımlarına destek veren Balıkesirspor sevdalıları, futbolcuları tek tek tribüne çağırıp alkışladı.
Kırmızı beyazlıların son transferi Gökhan Ünal antrenmanda yer almazken, sol ayak bileğindeki sakatlık nükseden Ali Öztürk, çalışmayı yürüyüşle tamamladı. Öte yandan 7 Temmuz'da 15 futbolcuyla başlayan ilk etap çalışmalar sona erdi. Bir gün izinden sonra 15 Temmuz'da Bolu Termal Otel'de başlayacak ikinci etap çalışmalar, 26 Temmuz'a dek sürecek. Bolu'da iki hazırlık karşılaşması yapmayı planlayan Balıkesirspor, 30 Temmuz'da tekrar Balıkesir'de toplanacak.
UMAR OLMUYOR
Samsunspor, Balıkesirspor'un talip olduğu Aminu Umar'ı bırakmıyor. Karadeniz kulübünden yapılan açıklamada, "Aminu Umar'ın, geçen sezon gösterdiği performansla bir çok kulübün transfer listesinde yer aldığı gerçektir. Ancak şu ana kadar kulübümüze Umar'la ilgili Balıkesirspor dışında resmi bir teklif gelmemiştir. Gelen teklifi maddi anlamda uygun bulmayarak geri çevirmiş bulunmaktayız. Umar'ın Balıkesirspor ile anlaştığı yolundaki haberler ise tamamen asılsız ve hayal ürünüdür" ifadeleri kullanıldı.

FOTOĞRAFLI