MUSTAFA Akçay’ın görevinden ayrılmasının ardından bordo mavili takımı çalıştırma görevini üstlenen Hami Mandıralı,  ilk açıklamasını ’ya (Doğan Haber Ajansı) yaptı, "Trabzonspor için hizmete hazırım" dedi.
ÖNCE 'YA KONUŞTU
Trabzonspor’da yönetim ile karşılıklı anlaşarak görevinden ayrılan teknik direktör Mustafa Akçay’ın ardından yeni teknik direktör gelene kadar takımı hazırlaması istenen yardımcı antrenör Hami Mandıralı, önce ’ya konuştu. Hami Mandıralı, şunları söyledi:
görevden kaçmayacağını vurgularken şöyle konuştu:
"Biz görev adamıyız. Görevden kaçmam. Kal derler, kalırız, git derler, gideriz, Trabzonspor böyle bir sevda. Bizim için sorun yok. Gerisini çok konuşmak istemiyorum. Yarın ne olur, hep beraber göreceğiz. Aksine yorum yapmak bize yakışmaz. Biz Trabzonsporluyuz, görev verirseler çalışırız, vermezseler dışarıdan destek veririz. Şu anda çalışıyoruz. Görevimizin başındayız. Yardımcı atrenörlerle birlikte devam ediyoruz:"
ESKİ BAKAN KILIÇ’TAN GÜNEŞ MESAJI
Gençlik ve Spor eski bakanı Suat Kılıç, sosyal medya üzerinden bir mesaj yayınlayarak, teknik direktör arayışlarına devam eden Trabzonspor yönetime öneride bulundu. Suat Kılıç, mesajında, “Trabzonspor'un yaşadığı şampiyonluklarda da, kıl payı kaçırdıklarında da hep Şenol Güneş vardı. Bence çare yine o” ifadelerine yer verdi.
1461 TRABZON İLE HAZIRLIK MAÇI
Trabzonspor bugünü izinli olarak geçirdikten sonra yarın 1461 Trabzon ile Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bir hazırlık maçı yapacak. Yardımcı antrenör Hami Mandıralı yönetiminde yapılacak olan hazırlık maçında daha çok yeni transferlerin oynatılacağı öğrenildi.
"GÜNAH KEÇİSİ AKÇAY OLDU”
Yerel gazeteler ise Mustafa Akçay’a sahip çıktı. Günebakış Gazetesi, "Akçay gitti, yönetim zora girdi. B planı yok" başlığını atarken Taka Gazetesi, "Hepiniz suçlusunuz?" manşetini kullandı. Kuzey Ekspres Gazetesi ise, "30 yılda ulaştı, 8 aydı bıraktı" başlığını atarak, "Mustafa Akçay uzun yıllar savaşarak hayalini kurduğu takımın başına geçti ama kısa sürede harcandı gitti" ifadelerini kullandı. Karadenizin Sesi Gazetesi, "Bir dönem sona erdi" manşetiyle ayrılığı okuyucularına aktarırken Karadeniz’de Sonnokta Gazetesi, "Faturayı Akçay ödedi!" başlığıyla teknik adama sahip çıktı. Türksesi Gazetesi, "Akçay dönemi kapandı", Karadeniz Gazetesi de, "Günah keçisi Akçay oldu" başlığını attı. YES(TM/AÖ)  FOTOGRAF