TRABZONSPOR Yardımcı antrenörü Hami Mandıralı, UEFA Avrupa Ligi’nde yapılan kura çekimini kulübün internet sitesinden değerlendirdi.
Finalden önce Juventus'la oynamanın büyük zevk olacağını ifade eden Mandıralı, "Bugüne kadar güzel işlere imza attık. Tecrübeli isimlerimiz, yerli ve yabancı klas futbolcularımız var. Bugüne kadar da onların sayesinde geldik. Futbol, oynayarak kazanılan bir oyun. Her türlü sonuca açık. Gücümüz doğrultusunda elimizden geleni yapacağız. Belki devre arasında geleceklerle güçleneceğiz" ifadesini kullandı. Mandıralı, futbolun oynamadan kazanılmadığını da ifade ederek şu görüşlere yer verdi:
"Bekleyip göreceğiz. İlk maçın deplasmanda oynanacak olmasının avantajlı olduğu söylenir. Ancak futbol bu. Oynamadan kazanılmıyor. Kendi gücümüzü biliyoruz. Ne yapabileceğimizi de biliyoruz. Katılacak oyuncularla güçleneceğimizi de biliyoruz. Juventus'u elemek ayrı bir keyif verir. Bize ve Türk futboluna değer katar. Trabzonspor olarak Avrupa arenasında Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğiz."