TRABZONSPOR teknik direktörü Vahid Halilhodzic, futbolcularla birebir ilişkilerini geliştirerek takım ruhunu yakalatmayı amaçlıyor,  "Kazanmak için her şeyi yapın" diyerek, mücadele edenin formayı kapacağı mesajını veriyor.
Bordo mavililerde yeni sezon öncesi forma kampa savaşı kızışmaya başladı. Antrenmanlarda oldukça hırslı davranan oyuncularının performansını alkışlayarak tebrik eden Boşnak teknik direktör, tüm oyuncularla birebir ilişkilerini geliştirerek, takım ruhunu yakalatmak istiyor. Antrenmanlarda hırsı daha da artırmak isteyen Halilhodzic, "Agresif olun ancak birbirinizi sakatlamayın" diyerek, antrenman maçı olsa bile kazanmanın önemli olduğuna vurgu yapıyor. 'Kazanmak için herşeyi yapın' diyerek mücadele edenin formayı kapacağı mesajını veren Halilhodzic, tüm futbolculara bireysel yeteneklerini göstermekten çekinmemeleri gerektiğini vurguluyor.
ÖRNEK FUTBOLCU BOSİNGWA
Trabzonspor’un Avusturya kampında bir çok futbolcu performansıyla ön plana çıkmaya başladı. Bordo mavili takımın Portekizli futbolcusu Jose Bosingwa da, istikrarlı performansını kampta da sürdürüyor. Tecrübesiyle genç futbolculara örnek olmaya çalışan Bosingwa, Halilhodzic’ten de tam not alıyor.
TRABZONSPOR’DA KEYİFLER YERİNDE
Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarını sürdüğü Avusturya kampında hazırlıklarını bu sabah 07.30’da basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde yapılan antrenmana sakatlığı bulunan Bourceanu dışındaki tüm futbolcular katıldı. Bordo mavili takımda Halilhodzic’in isteği üzerine antrenmana çıkmadan önce tüm futbolcular birbirleriyle tokalaştı. Neşeli dakikaların yaşandığı antrenmanda futbolcular kondisyon ağırlıklı bir çalışma gerçekleştirdi. Sabah antrenmanın ardından saat 10.30’da kamp yapılan otelin salonunda da bir çalışma yapan Trabzonspor, güç depoladı. Günde üç antrenman yapan futbolcuların yoğun tempoya rağmen oldukça hırslı olduğu belirtildi.
HALİLHODZİC BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK
Trabzonspor teknik direktörü Vahid Halilhodzic, kampın 5'inci gününde yarın Türkiye saati ile 15.00’da basın toplantısı düzenleyecek. Boşnak teknik direktörün transfer çalışmaları ve yeni sezon planlamasıyla ilgili olarak yarın detaylı açıklamalar yapacağı öğrenildi.

FOTOĞRAFLI