Yunus Emre SEL/ JENBACH,(Avusturya),() - TRABZONSPOR Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, 2-2’lik beraberlikle sona eren Lokomotif Taşkent maçının ardından maçın oynandığı Jenbach Stadı’nda bir basın toplantısı düzenledi. Oldukça gergin olduğu gözüken Halilhodzic, sert açıklamalarda bulundu. Halilhodzic, takımın oynadığı oyunu eleştirerek şöyle konuştu: "Takımla ilgili ilk izlenimlerim doğru çıktı. Bu maçta tam bir tespit oldu. Trabzonspor'a büyük bir takviye yapmam gerekiyor. Şu anda kalite anlamında memnun olmadığımı söyleyebilirim. Birçok oyuncu bulmamız gerekiyor. Çok kritik ve olumsuz düşünemem ama gördüklerimle bugün baya bir tedirginim."
Halilhodzic, 'İmza töreninde en az 4 oyuncu istemiştiniz. Şimdi fikriniz değişti mi?' şeklindeki soruya ise şu şekilde cevap verdi: "Belki 9-10 oyuncuya bile ihtiyacımız olabilir. Tedirginim. Farklı bir şey bekliyordum. Fazla da konuşmak istemiyorum." Boşnak teknik adam, 'Hangi mevkilere oyuncu lazım' şeklindeki soruya ise, "Tüm mevkilere lazım" diye cevap verdi.
Halilhodzic, 'Emrah ve Musa Nizam transferlerinin gerçekleştiği söyleniyor. Transferlerden bilginiz var mı?' sorusuna ise, “Şu ana kadar hiçbir transfer olmadı” diyerek cevap verdi.

FOTOĞRAFLI