ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde 15'inci Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında 'Kumluca Kaymakamlığı Halı Saha Futbol Turnuvası' törenle başladı.

Şampiyon Halı Saha'da düzenlenen törene, Kaymakam Canan Hançer Baştürk, Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, İlçe Emniyet Müdürü Nail Çetinkaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şahin, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca ile çok sayıda sporsever katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Baştürk, “Turnuvanın dostluk, hoşgörü ve centilmenlik havası içerisinde geçmesini temenni ediyor, tüm takımlara başarılar diliyorum" dedi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca da 20 takımın katılımıyla dört grup oluşturulduğunu belirterek, “Gruplarda her takım birbiriyle karşılaşacak. Grubunda ilk ikiye giren takım çeyrek finale yükselecek ve galip gelen takımlar bir üst tura çıkacak. Final müsabakası 20 Nisan'de oynanacak" dedi.

Turnuvanın başlama vuruşunu Kaymakam Baştürk ve Başkan Çetinkaya'nın yaptığı ilk karşılaşmada, Durakoğlu Bilardo- Öncü Bilğisayar'ı 5-3 yendi.

Kaymakam Baştürk ve Başkan Çetinkaya, maç öncesi Durakoğlu Bilardo takımında oynayan Malili Camara ve Colibaly Hamidou kardeşlerle hatıra fotoğrafı çektirdi. (FOTOĞRAFLI)