ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde 15'inci Tarım ve Seracılık Festivali kapsamında düzenlenecek 'Kumluca Kaymakamlığı Halı Saha Futbol Turnuvası' kuraları, tüm takım sorumlularının katılımıyla çekildi.

Kura çekimi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca ile halı saha futbol turnuvası tertip komitesi ve turnuvaya katılacak takım sorumlularının katılımıyla Kumluca Belediyesi Kapalı Spor Salonu toplantı salonunda düzenlendi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Koca, turnuvayı ilçede spor yoluyla dostluklar oluşturmak ve dostlukları geliştirmek, eğlenceli anlar yaşatmak amacıyla düzenlediklerini belirterek, "Trnuvaya katılan tüm takımların bu hassasiyeti göstereceklerine inanıyorum. Tüm takımlara şimdiden başarılar diliyorum" dedi.

20 takımın şampiyonluk için mücadele edeceğini belirten Koca, turnuvanın 15 Şubat tarihinde Şampiyon Halı Saha'da Durakoğlu Bilardo ile Öncü Bilgisayar takımları arasında oynanacak karşılaşmayla başlayacağını aktardı. Koca, final maçlarının ise 20 Nisan'da yapılacağını sözlerine ekledi. (FOTOĞRAFLI)