Milletvekili ve yorumcu olan Hakan Şükür'ün, Lig TV ile yolları ayrıldı.
İşte Şükür'ün ilk sözleri..

Vatan gazetesine konuşan Hakan Şükür, "Dürüst olmak gerekirse son yaptığım çıkıştan sonra, böyle bir şeyin gerçekleşmesini bekliyordum.. Biraz önce Digitürk'ün genel müdürü Ertan Özerdem aradı ve kararı tebliğ etti.. Yaptığım anlaşma gereği; tazminatım filan da yok zaten.. Bana sözlü tebligat yaptıktan sonra 7 gün içinde noterden ibranamemi yollarlarsa hukuken benimle hiçbir ilişkileri kalmıyor" dedi.
 
Olayın tam da ligin devre arasına denk getirildiğini ifade eden Şükür, "Sonuçta Lig TV'nin sahibi TMSF şu anda.. Devlet bir anlamda.. Böyle bir karar almaları inşallah onlar açısından da hayırlı olur.. Benim kaderim böyle demek ki.. Futbolcuyken de yorumcuyken de kendimi başarılı hissetmeme izin vermiyorlar.. Bu noktadan sonra yapabileceğim fazla bir şey yok.. Artık hafta sonlarımı ailemle geçireceğim, maçları izleyeceğim.. Yorumculuk sevdasıyla ailemi epey ihmal etmiştim.. Pozitif açıdan bakarsak en fazla bunu söyleyebilirim" diye konuştu.

SON DÖNEMDE NELER YAŞANDI?
AK Parti Milletvekili Hakan Şükür, 16 Aralık'ta partisinden istifa ettiğini açıkladı. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan konuyla ilgili "Beklemiyordum. Kendisine yakıştıramadım. Eğer dürüstse kendisinin Parlamento'dan da ayrılması gerekir" dedi. 17 Aralık sabahı Türkiye'nin gündemi 4 bakanın oğlunu da kapsayan Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu ile değişti. Aynı hafta adları Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu'nda geçen bakanlar ve yaşananlara tepki gösteren bazı milletvekilleri AK Parti'den istifa etti. Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonu ile Hakan Şükür'ün istifası hakkında tartışmalar devam ederken, eski Milli futbolcu Ak Parti'den, partisinin dershaneler konusundaki politikaları nedeniyle ayrıldığını açıkladı.