İşte genç yıldızın açıklamaları:


Hamburg'da işler iyi gidiyor. Hoca beni her zaman oynatıyor. Arkadaşlarımla da aram iyi. Hocamın güvenini kazanmak istiyorum.

BEN GALATASARAYLI'YIM, MENAJERİM GÖRÜŞÜYOR

Ben küçükten beri Galatasaraylı'yım. İnşallah bir gün burada oynamak isterim. Mancini'nin beni istediği doğru. Çok büyük bir hoca. Onunla çalışmak gurur verici bir şey olabilir. Şu an görüşüyoruz, menajerim de bağlantıda. Futbolda her şey olabilir ama şu anda kesin bir şey yok.

KENDİME GÜVENİYORUM

Teklif geldiği zaman bana yönlendirecek menajerim, ama resmi bir teklif yok. Hayalim bir gün Galatasaray'da oynamak, gelirsem ilk 11'de oynamak isterim. Kendime güveniyorum. Hamburg'da iyi hissediyorum ama futbolda her şey olabilir. İnşallah bu konu biter ve herkes nerede oynayacağımı bilir.

BEŞİKTAŞ VE FENERBAHÇE'DE YAPAMAM, KALBİM SARI KIRMIZI ATIYOR

Kulağıma Mancini'nin beni istediği sözler geliyor, gurur duyuyorum. Drogba ve Sneijder gibi isimlerle beraber oynamak güzel olur. Ama bana nerede şans verilirse orada oynarım. Galatasaray olmazsa seneye Hamburg'da 10 numarayı verecekler bana. Galatasaray'a gelirsem Sneijder ile rekabet edeceğim. Büyük bir futbolcu ama onunla rekabet edebilirim. Ben Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta yapamam, kalbim sarı-kırmızı atıyor."