TRABZONSPOR Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak kadroyu kurmak için camiaya söz verdiklerini belirterek, "Bunun için gerekli adımları atıyoruz" dedi.
Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, ’ya yaptığı açıklamada, şike sürecinde haklarındaki hüküm kesinleşen kişilerin yeniden yargılanma ihtimalinin bulunmasıyla ilgili olarak açıklama yaptı. Hacıosmanoğlu, yargının kaosa sürükleneceği bir kararın çıkacağını düşünmediğini belirterek, "Mahkemenin hukuksuz bir karara imza atıp, 'Yeniden yargılama' kararı alacağını sanmıyorum. Ancak böyle bir durumda bir üst mahkemeye başvuru hakkımız var. Bu konuda avukatlarımız gerekli hazırlığı yapıyor.  Ancak yargıyı kaosa sürükleyecek bir kararın çıkacağını sanmıyorum. Sonuç olarak yeniden yargılanmanın sebepleri belli ve şu anda böyle bir durum söz konusu değil" dedi.
"TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZÜN İSTEKLERİ DOĞRULTUSUNDA İHTİYACIMIZ OLAN OYUNCULARI ALIYORUZ"
Hacıosmanoğlu, transfer çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü de vurgulayarak, "Bu konuda transfer komitemiz gerekli çalışmaları yapıyor. Önümüzdeki yıl şampiyonluğa oynayacak kadroyu kurmak için söz verdik ve bu konuda gerekeni yapmaya çalışıyoruz. Hocamızın istekleri doğrultusunda ihtiyacımız olan bölgelere ihtiyacımız olan oyuncuları alıyoruz. Yerli transfer hamlelerimizi bitirmemize az kaldı. Ardından ise yabancı oyuncu transferlerine yöneleceğiz. Ancak önce mevcut yabancı oyuncularımızla ilgili tasarruflarımız olacak. Colman için ise henüz bize bir teklif gelmedi. Sezon bitmeden bize ayrılmak istediğini söyledi. İlgilenen takımlar var dedi. Bekliyoruz. Transfer sezonu da yeni açıldı" diye konuştu.
Hacıomanoğlu, Cezayir Milli takımı ile Dünya Kupası’nda olan teknik direktör Vahid Halilhodzic ile ilgili olarak ise şöyle konuştu: "O konuda resmi açıklamayı yapmıyoruz. Zaten Dünya Kupasından sonra sözleşmesi bitiyor."
JEBRİN GİRESUNSPOR YOLCUSU
Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon 1461 Trabzon’da kiralık olarak oynattığı Ganalı orta saha oyuncusu Torric Jebrin’in yeni sezonda Giresunspor’a forma giymesi bekleniyor. İki kulüp yöneticileri arasındaki görüşmelerin sürdüğü ve bordo mavili yönetimin PTT 1'inci Lige yükselen Giresunspor’a bir jest yaparak bu futbolcuyu yeşil beyazlı ekibe vereceği öğrenildi.
ADEM BÜYÜK VE İSHAK İÇİN TEMASLAR SÜRÜYOR
Bordo mavili takımın transfer gündeminde ilk sırada yer alan İshak Doğan ve Adem Büyük’ün transfer edilmesi için görüşmeler tüm hızıyla sürüyor. Bu iki futbolcuyu transfer etmek için kulüplerine takas teklifinde bulunan bordo mavili takımın, Aykut Akgün, Soner ve Colman’ı her iki kulübe de önerdiği ve bu kulüplerden gelecek cevabı beklediği belirtildi.

FOTOĞRAFLI