TRABZONSPOR Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, beklenen transferlerin yapılacağı müjdesini verdi, "Herkesin beğeneceği isimleri takviye edeceğiz" dedi.
Trabzonspor’da taraftarların transfer beklentisi her geçen gün artarken başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, bu konuda yoğun şekilde çalıştıklarını açıkladı. Güçlü bir kadro oluşturmak için çalıştıklarını belirten Hacıosmanoğlu, "Hocamızla koordineli bir şekilde transfer çalışmalarını sürdürüyoruz. Herkesin beğeneceği isimleri takviye edeceğiz. Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kuracağımızın sözünü verdik ve bu konuda gerekeni yapacağız. Önceliğimiz yerli transferleri bitirmekti. Şimdi yabancı transferine yoğunlaştık ve bu süreci de en kısa zamanda sonlandırmak istiyoruz" diye konuştu.
HALİLHODZİC KANUNLARI DEVREYE GİRDİ
Trabzonspor’un yeni teknik direktörü Vahid Halilhodzic, gelecek sezon verilecek olan zorlu mücadele öncesi ipleri eline aldı. Yeni sezonda çok koşan ve mücadele gücü yüksek bir takım kurmak isteyen Boşnak teknik adamın futbolculara, "Kendisini tamamen takıma vermeyecek olan şimdiden gitsin" diyerek ilk uyarısını yaptığı öğrenildi. Antrenmanlara katılıma ve antrenman performansına da çok dikkat eden Halilhodzic, tüm futbolculardan birbirleriyle sıkı dostluk ilişkileri kurmasını istedi.
YUSUF ERDOĞAN: ''BENİM YILIM OLACAK''
Trabzonspor’un 4 yıllık sözleşme imzaladığı Yusuf Erdoğan, yeni sezondan oldukça umutlu. Geçtiğimiz sezondan çok daha başarılı bir yıl geçireceğine inandığını söyleyen Yusuf, şöyle konuştu:
"Hedefim ilk olarak hocamızın gözüne girmek. Ardından formayı kaptığımda bir daha çıkartmamak için elimden geleni yapacağım. Bu sezon çok güçlü ve iddialı bir ekibimiz var. Tüm futbolcular olarak başarının geleceğine inancımız tam. Bu sezon benim yılımın olacağını düşünüyorum. İnşallah sahadaki futbolumla herkesin beğenisini toplarım."
TRABZONSPOR HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ
Trabzonspor yeni sezon hazırlıklarını bu sabah basına ve taraftara kapalı olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü. 4 günde toplam 6 antrenmanı basına ve taraftara kapatan Vahid Halilhodzic yönetiminde yapılan antrenmana sakatlığı nedeniyle salonda çalışan Bourceanu ile izinsiz olarak şehre dönmeyen Bamba katılmadı.

FOTOĞRAFLI