Yunus Emre SEL/TRABZON, () - TRABZONSPOR Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu,  Osmanlı Boks Kulübü ve 1461 Gençlik Spor Kulübü'nü ziyaret etti.
Minik boksörlerle bir süre sohbet eden Hacıosmanoğlu, boks eldivenleri takarak ringe çıktı ve basın mensuplarına görüntü verdi. Hacıosmanoğlu’na 1461 Gençlik Spor Kulübü Başkanı Hakan Altuntaş boks heykeli verirken, işadamı Ahmet Akyüz de rozet taktı. Başkan Hacıosmanoğlu, önümüzdeki yıllarda boksa daha fazla değer vermeyi planladıklarını belirterek, “Artık Trabzonlu boksörlerin başka takımlar altında mücadele etmesini istemiyoruz” dedi.
MUSTAFA YUMLU’YA İYİLEŞTİRME YAPILDI
Trabzonspor’da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, bugün Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde bir araya geldiği takımın ikinci kaptanı Mustafa Yumlu’ya iyileştirme yaptı. Görüşmenin ardından da daha önce kulüpten 450 bin TL alan Mustafa Yumlu’nun ücreti yıllık 1 milyon 400 bin TL’ye çıkartıldı. Yumlu, yaptığı açıklamada, “Bana gereken değeri veren Başkanımıza ve yönetim kuruluna çok teşekkür ediyorum. İnşallah gelecek yıl bu sezon sergilediğim performanstan çok daha iyisini sergileyerek, bana gösterilen ilginin karşılığını vereceğim” diye konuştu.

FOTOĞRAFLI