İstanbul'dan tarifeli uçakla saat 15.30 sıralarında Trabzon'a ulaşan Güray Vural, havalimanında kalabalık bir gazeteci grubu tarafından karşılandı. Heyecanlı olduğunu belirten Güray, yarın imza atmayı beklediğini de vurguladı. Trabzonspor'un Akhisar Belediyespor'a Güray Vural karşılığında sadece Soner ve Alper Uludağ'ın bonservislerini vereceği, ekstra para ödemeyeceği belirtildi.
Bordo-mavili kulüple yarın 3.5 yıllık sözleşme imzalayacağı vurgulanan Güray'ın, bu sezonun ikinci devresi için 1.2 milyon lira, diğer sezonlar için ise ortalama 2.5 milyon liraya imza atması bekleniyor.
HAZIRLIKLAR SÜRDÜ
Trabzonspor, pazartesi günü Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda sahasında oynayacağı Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Hami Mandıralı yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına kapalı olarak yapılan çalışmada, bordo-mavililerin ısınma hareketlerinin ardından yarı sahada çift kale maçla taktik çalışma yaptıkları belirtildi.
AKYAZI'NIN TRİBÜN RENGİNE TARAFTAR KARAR VERECEK
Trabzonspor'un yapımı süren Akyazı stadyumunun tribünlerinin koltuk renklerine taraftarların karar vermesi için bir anket çalışması düzenlendi. Kulübün internet sitesinde yayınlanan link yoluyla girilen sayfada, kulübün belirlediği 7 ayrı tasarımın yanı sıra taraftarlar kendi projelerini de verilen taslak üzerinden boyayıp yetkililere gönderebiliyor. Stadyum koltuklarının renklerinin en fazla beğenilen model arasından seçileceği vurgulandı.