BURSASPOR yeni sezon hazırlıklarını Kocaeli Kartepe'de sürdürüyor. 
Yeşil beyazlılar teknik direktör Şenol Güneş nezaretinde sabah saatlerinde gerçekleştirdiği antrenman ile hazırlıklarını sürdürdü. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, kontrol pas çalışması ile devam etti. Yeşil beyazlı ekip son bölümde ise koordinasyon çalışması yaptı. 
BU HATALARI MAÇTA YAPMAYIN
Teknik direktör Şenol Güneş antrenmanı sık sık durdurarak yapılan hatalarla ilgili uyarılarda bulundu. Özellikle doğru pas konusuna dikkat çeken tecrübeli teknik direktör, "Bakmadan oynanmaz. Pas almaya kimse gelmiyor. Defansta top yapıyorsanız orta sahanız boşa çıkmıyor ve pas almaya gelmiyor demektir. Uzun top oynamaktansa arkadaşınızın gelip ayağınızdan topu almasını bekleyin. Vakit geçirmeden pası verin. Hatalar elbette olacak ama önemli olan bu hataların maçta yapılmaması. Rakibi çekip arkasındaki boş alanı görmeliyiz. Oyunu yöneteceğiz" şeklinde uyarılarda bulundu. 
ENES İSTANBUL'A GİTTİ
Hafif sakatlıkları bulunan Ferhat, Emre, Ethem ve Serdar Aziz takımdan ayrı düz koşu yaparken, İstiklal maçında sakatlanan Traore bugünkü idmana katılmadı. Genç oyuncu Enes Ünal ise Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından hazırlatılan sporda şiddet temalı kamu spotu çekimleri için İstanbul'a gitti. 
AYDIN YOKLAMA İÇİN İMZA ATTI
Bursaspor'un yeni transferi Aydın Karabulut'un askerlik yoklamasıyla ilgili eksik bir imzası nedeniyle takımın kamp yaptığı otele Jandarma geldi. Jandarma ekibi gurbetçi futbolcunun eksik imzasını aldıktan sonra otelden ayrıldı. 
Bursaspor akşam saatlerinde yapacağı antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek. 

FOTOĞRAFLI