GÖZTEPE, transferde daha önce anlaştığı İstanbul Başakşehir'in kalecisi Oğuzhan Bahadır ve Balıkesirspor'dan orta saha oyuncusu Ertuğrul Arslan'la sözleşme imzaladı.
Yönetim Balıkesirsporlu golcü Ali Akburç ve Hataysporlu orta saha oyuncusu Hasan Küçcük transferlerinde de mutlu sona ulaştı. Anlaşma sağlanan iki futbolcunun 15 Temmuz'da başlayacak kampa katılacağı bildirildi.
Bu arada kulübün Mehmet Sepil'e devrinin ardından başlayan yeni yapılanmada başkan vekilliği görevine Talat Papatya getirildi. Talat Papatya, bugünkü imza törenlerinde hazır bulundu. Büyük hedeflerle yola çıktıklarını söyleyen Talat Papatya, şöyle dedi:
"Oğuzhan ve Ertuğrul üst liglerden teklif almalarına rağmen projemize ve camianın gücüne inanarak Göztepe'ye geldi. Yüzümüz kara çıkmayacak. İç transferde Süper Lig'den teklif alan Halil Akbunar'ın yanı sıra Cihan, Enes, Sabutay ve Tolga da takımda kaldı. Planlanan şekilde kadroyu oluşturuyoruz. Yönetim yapılanması ise devir işlemi uzadığı için gecikti. Hasretle beklenen Urla tesislerimiz ağustos ayının ikinci haftasında tamamlanacak. Gelecek Göztepe'nin olacak."
ŞAMPİYONLAR İDDİALI
PTT 1'inci Lig'de geçen sezon kulüpleriyle Süper Lig'e çıkmanın sevincini yaşayan Oğuzhan ve Ertuğrul, imza töreninde iddialı açıklamalar yaptı. Oğuzhan, "Tarihi başarıları, büyük taraftarı ve kurumsal yapısıyla Göztepe, futbolun en önemli parçalarından. Yine şampiyon olacağız" derken Ertuğrul, "Göztepe beni isteyince heyecanlandım. Teklifler almama rağmen beni çok isteyen Göztepe'ye geldim. Şampiyon olmuş takımdan geliyorum. Göztepe'nin olduğu yerde ikincilik başarı değil" diye konuştu.
Transferde Aydınspor 1923'ten Seçkin, Adana Demirspor'dan Burak, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'dan İsa, Sivasspor'dan Fatih Kıran, Bandırmaspor'dan Timur, Kartalspor'dan Ramiz, Giresunspor'dan Samet, Beşiktaş'tan Koray ve 1461 Trabzon'dan Mustafa Tiryaki'yi de alan İzmir temsilcisi 15 Temmuz'da Kızılcahamam'da kampa girecek. İzmir'de transferlerii takip eden teknik direktör Suat Kaya, yönetimden en az 3 takviye daha istedi.

FOTOĞRAFLI