SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta PTT 1'inci Ligİ umutlarını play off'a bırakan Göztepe, göreve getirildiği günden beri takıma büyük değişim kazandıran teknik direktörü Suat Kaya'ya güveniyor.
Suat Kaya yönetiminde 2008-09'dan bu yana ilk kez üst üste 7 maç kazanan sarı kırmızılı ekip hiç mağlup olmadı. Suat Kaya, son 7 haftada elindeki kadrodan maksimum düzeyde yararlandı, birçok maçta kazandıran hamlelerle oyunun şeklini değiştirdi.
Volkan, Samet, Tuncay, Hasan Türk gibi geçmişte bir kenarda unutulan futbolculara şans tanıyan Suat Kaya, oyuncularını takıma kazandırdı. Suat Kaya döneminde Volkan 2, Samet ve Hasan Türk 1'er gol attı. Suat Kaya, formayı adaletli dağıttı, tatlı sert tarzıyla takımını iyi motive etti, antrenman kalitesini yükseltti. Tokatspor karşılaşmasında Volkan, Aydın deplasmanında Hasan, Pendikspor randevusunda Şaban ile Samet, Turgutluspor maçında ise Furkan sonradan oyuna dahil olarak maçın kaderini değiştirdi.
ZENGİN İLE FAKİR KARŞILAŞACAK
Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'taki Göztepe-Kartalspor eşleşmesi zenginle fakirin mücadelesine sahne olacak. Altınbaş Holding'in desteğini arkasına alan Göztepe'nin  ekonomik açıdan hiçbir sıkıntısı bulunmazken, geçen sezon sarı kırmızılılarla birlikte 1'inci Lig'den düşen Kartalspor, play off'a kalmasına rağmen mali krizi aşamadı. Para alamayan Kartallı futbolcular, 8 Mart'ta Göztepe ile İzmir'de oynadıkları maçın ilk 20 saniyesinde sahada hareketsiz kalarak protesto eylemi yaptı. Son Çankırıspor maçına da güçlükle çıkan Kartalsporlu futbolcular, play off'a kaldıktan sonra formalarını protokol tribünün önüne bırakıp, "Artık bu bizim için para değil, onur mücadelesi" açıklamasında bulundu.
TOPRAK'A DAVET
Göztepe Başkanı Hüseyin Altınbaş, İzmir Valisi Mustafa Toprak'ı ziyaret ederek Kartalspor'la oynanacak play off maçlarına davet etti. Başkan Altınbaş, Vali Toprak'a üzerinde ismi yazılı olan forma hediye etti. Perşembe günü saat 16.30'da oynanacak play off'taki ilk maç için yarın İstanbul'a gidecek Göztepe'de üst adalesinde ödem bulunan kaleci Tolgahan kafileye dahil edilecek. Bileğinde sorun olan Onur iyileşti.

EK(YC/AÖ) FOTOĞRAF