GÖZTEPE'nin 89 yıllık rüyası, gerçek oluyor. Altınbaş Holding döneminde Urla'da yapımına başlanıp Mehmet Sepil'in başkanlığında tamamlanan Adnan Süvari Tesisleri, yarın düzenlenecek törenle hizmete girecek.
Törene İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun yanı sıra ilçe belediye başkanları, bürokratlar, iş ve spor dünyasının önde gelen isimleri davet edilirken tesisin kurdelesinin kulübün kuruluş yılı olan 1925'e atfen, saat 19.25'te kesilecek.
Urla'nın Altınbaş Mahallesi'nde 18 dönüm arazi üzerine inşa edilen Adnan Suvari Tesisleri'nde 1 nizami saha ve iki antrenman sahası bulunuyor. İki katlı ana binada ise futbolcular ve teknik heyet için tek kişilik planlanan 28 oda, idari ofisler, kondisyon merkezi, soğuk ve sıcak su havuzları, sauna, sağlık merkezi, masaj odaları, yemekhane ve sporcuların zaman geçirmesi için sosyal tesisler yer alıyor. Tesise Başkan Mehmet Sepil'in büyük önem verdiği yelken şubesi de taşınacak.
Yaptığı yazılı açıklamada, "89 yıllık rüya gerçek oldu" ifadesini kullanan Başkan Mehmet Sepil, tüm İzmirlileri açılış törenine davet etti. Başkan Sepil, "İki Türkiye Kupası ve bir Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı Göztepe'ye kazandıran efsanemiz Adnan Suvari'nin adıyla onurlandırdığımız tesisimiz, gelecekte kazanacağımız başarıların temel taşlarından biri olacak" mesajını verdi. Açılışa Bolu kampından dönen sarı-kırmızılı futbolcular ve teknik heyet de katılacak.
BOLU'DA MUTLU SON
Bolu Gerede'de oynadığı son hazırlık maçında Boluspor'u tek golle yenen Göztepe'de teknik direktör Suat Kaya, galibiyete memnun kalydı. Bolu'da oynanan 3 hazırlık maçının 2'sini kazanıp birinden beraberlikle ayrıldıklarını hatırlatan Suat Kaya, "Mükemmel bir kamp dönemi geçirdik. Özellikle sakatlık yaşanmadan çalışmaların tamamlanması en büyük mutluluğum oldu. Oynadığımız ilk Hacettepe maçında, 2-1 kazanmamıza rağmen takımı beğenmedim. Ancak 1-1 biten Ankaraspor ve 1-0 aldığımız Boluspor karşılaşmaları bana umut verdi. Herkes elinden elen mücadeleyi gösterdi" yorumunu yaptı.

FOTOĞRAF