İKİNCİ Lig Beyaz Grup’ta Yeni Malatyaspor’un ardından son sıradaki Çankırıspor’la da golsüz berabere kalarak lider Hatayspor’un 4 puan gerisine düşen Göztepe’nin teknik direktörü Zafer Turan’dan istifa sinyali geldi.
Çankırıspor maçı sonrası Başkan Hüseyin Altınbaş’la görüşen Zafer Turan, "Sorun bendeyse, ayrılmaya hazırım" dedi. Altınbaş ise Turan’a işine devam etmesini, hafta içinde değerlendirme yapacaklarını söyledi. "Ligin sonu geliyor. Hepimiz aklımızı başımıza almalıyız" diyen Zafer Turan, şöyle devam etti:
"Çankırı’da kazanacak bir oyun sergilemedik. Ceza sahasına bile giremedik. Şampiyon olmak istiyorsak bu tip takımlara puan kaptırmamalıyız. Takımda yorgunluk vardı. İleri uç oyuncuları etkisizdi. Ben koltuk meraklısı değilim. Zarar veriyorsam gerekeni yaparım. Puan kayıpları bize en büyük ceza. Kalan haftalar kişilik ve onur meselesi olacak."
BAŞKAN ALTINBAŞ: "KONTROL BENDE"
Bu sezon Erhan Altın ve Özgür Zengin’dan sonra üçüncü teknik direktörle çalışan Başkan Hüseyin Altınbaş, yazılı bir açıklama yaparak kontrolün kendisinde olduğunu bildirdi. Altınbaş’ın açıklaması şöyle:
"Önümüzde şampiyonluk yolunda önemli haftalar var. Taraftarımızı sükunete ve yalnızca Göztepe’yi desteklemeye davet ediyorum. Bilinçaltlarında geçen sezonlardan oluşan kaygıya hak veriyorum ama ben kulübün başında, olumlu ve olumsuz tüm olayların takipçisiyim. Menfaatimize zarar verecek tüm olayları tespit ederek anında çözüm bulacağım."

EK(YC/AÖ)