GÖZTEPE'yi Altınbaş Holding'ten devralan Mehmet Sepil, 3 gün süren İzmir mesaisinde camiayla kucaklaştı. Taraftarlara Avrupa misyonu, yarışmacı branş sayısını arttırma, yeni stat ve tesislerle ilgili mesajlar verirken, camianın önemli isimleriyle de bir araya gelen Sepil, kentteki son gününde Altınbaş Holding döneminde 2'nci başkanlık görevine getirilmesi gündemde olan Fatih Dalan'la yeniden görüştü. Yeni dönemde sportif işleri Barış Güçlü'ye, İzmir'de olmadığı dönemlerde idari kontrolü ise Dalan'a emanet etmeyi planlayan Başkan Sepil'in yeni yapılanmayı önümüzdeki günlerde açıklaması bekleniyor.
Kulüp müzesi, mağazalar ve Gürsel Aksel Tesisleri'ni de gezen Başkan Sepil'e eşi Canan Sepil ve oğlu Bora da eşlik etti. Mağazalardaki ürünlerin daha kaliteli şekilde yenilenmesi gerektiğini belirten Sepil, ailesi için 1000 TL'lik alışveriş yaptı. Basketbol, voleybol ve futbol altyapı antrenörleriyle görüşen Mehmet Sepil, hentbola önem vereceklerini söyledi. Sepil, yeni stadın farklı bir bölgede inşa edilmesi ve Gürsel Aksel'in yenilenerek altyapıya bırakılması gerektiğini tekrarladı. trafik kazası geçiren taraftar Nizam Diyadin'i ziyaret eden Sepil tedavi masraflarını üstlendi, Diyadin Gazi Hastanesi'ne yatırıldı.
KARŞIYAKA'DA GÖZTEPE RÜZGARI
Yelken İl Temsilciliği ile Yamanlar Lions Kulüp tarafından düzenlenen 1'inci Yamanlar Lions Kupası Yelken Yarışları'nda Göztepe rüzgarı esti. Karşıyaka parkurunda gerçekleşen yarışlarda optimist kızlarda İdil İşsever yarışmayı ilk sırada tamamlarken Ayça Kural ise ikinciliği elde etti. Ozan Türker, optimist juniorda, Hazım Şentürk ise laser radialde bronz madalyayı boynuna taktı.

EK(YC/AÖ) FOTOĞRAF