GÖZTEPE'de yeni sezonda da görevine devam etmesi beklenen teknik direktör Suat Kaya'nın transfer listesi şekillenmeye başladı.
Suat Kaya'nın takımında görmek istediği iki ismin Eren Görür ve Eren Albayrak olduğu ortaya çıktı. Orta sahada görev yapan Çaykur Rizesporlu Eren Albayrak ve Yeni Malatyaspor'un 1.90 boyundaki santrforu Eren Görür konusunda pazartesi günü yeni Başkan Mehmet Sepil'e raporunu vereceği bildirilen Suat Kaya'nın, 2 oyuncunun alınmasında ısrarlı olacağı kaydedildi.
Ankaraspor'a imzası gündemde olan golcü Şaban Genişyürek'in ayrılma ihtimaline karşı Eren Görür'ü alternatif olarak tutan Suat Kaya'nın, Y.Malatyaspor'la sözleşmesi biten 27 yaşındaki oyuncuyu arayarak "Kimseye söz verme. Göreve devam edersem seni alacağım" dediği belirtildi.
Eren, geçen sezon 2'nci Lig'de Yeni Malatyaspor formasıyla 31 maçta ağları 8 defa sarstı. 24 yaşındaki Eren Albayrak ise Çaykur Rizespor'da 16 maçta 1 gol attı. Albayrak'ın Karadeniz ekibiyle 2016'ya kadar mukavelesi bulunuyor.
GÖZTEPE 89 YAŞINDA
Göztepe'nin 89'uncu kuruluş yıl dönümü yarın kutlanacak. Sarı kırmızılı taraftarlar, 2006'dan bu yana her 14 Haziran'da olduğu gibi yarın Güzelyalı'da yapacakları meşale şovla geceyi aydınlatacak. Saat 19.25'te Göztepe Köprüsü'nde toplanacak futbolseverler, saat 21.30'da Soma'daki maden faciasında hayatını kaybeden işçileri ve vefat eden Göztepelileri anacak.
Saatler 22.00'de ise meşale şov start alacak. Denizden atılacak işaret fişeğinden sonra aynı anda Başkan Mehmet Sepil ve aliesinin yakacağı meşale ile birlikte bütün taraftarlar ortalığı aydınlatacak. Meşale şovun ardından Göztepeli taraftarlar, pazar günü yapılacak Lisans Yerleştirme Sınavı ve Soma faciası sebiyle kutlamaları, kısa keserek dağılacak.
TARAFTAR DAYISINI KAYBETTİ
Göztepe tribünlerinin simge isimlerinden Nizam Dayı olarak tanınan Nizam Diyadin, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Geçen hafta geçirdiği trafik kazasından sonra Başkan Mehmet Sepil'in sahip çıkarak tedavisin üstlendiği Nizam Dayı, 60 yaşındaydı.