GÖZTEPE’de Zafer Turan’ın istifasının ardından teknik adam arayışı sürerken yönetimin Kartalspor maçında takımı sahaya çıkaran antrenör Tacettin Bakacak’ın üzerinde durduğu öğrenildi.
Futbolcular, Başkan Hüseyin Altınbaş’la görüşerek, motivasyona ihtiyaç duydukları bir dönemde Bakacak’ın bu eksiği kapatabileceğini belittiler. Futbolcularının bu yöndeki talebini olumlu karşılayan Başkan Altınbaş, "Yeni teknik direktör takımı tanıyıncaya kadar 2-3 hafta geçecek. Giresunspor maçı öncesi böyle bir lüksümüz yok" dedi.
Yola 1994-98 yılları arasında sarı kırmızılı formayı giyen, devre arasında Zafer Turan’ın yardımcısı olarak göreve gelen Tacettin Bakacak’la devam edebileceklerini söyleyen Başkan Altınbaş, "Bu hafta görüşmeler yapacağım ama teknik adam belirlemeyeceğim" diye konuştu.
Başkan Altınbaş, dostluk ilişkisi içinde olduğu Arif Erdem’in teknik anlamda görev almayacağını, takımla ilgili fikirlerine danışacağını söyledi. Göztepe’de sakat Onur, Furkan, Tolgahan ve Hasan Ali ile cezalı Aytek, Giresunspor maçında oynayamayacak.

EK(YC/AÖ)