GÖZTEPE'nin Altınbaş Holding'ten Mehmet Sepil'e devir işlemlerinin resmen tamamlanmasının ardından 2'nci Başkan Fatih Dalan da 1 ay rötarlı olarak işbaşı yaptı.
Altınbaş döneminin son günlerinde 2'nci başkanlık görevine getirileceği açıklanan Dalan, devir kararı sonrası beklemeye geçti. Hüseyin Altınbaş'ın başlattığı projeyi tamamlamayı kafaya koyan Mehmet Sepil, vekilliği Fatih Dalan'a emanet etti. Yeni dönemde Dalan idari işler, Barış Güçlü ise profesyonel ekiple birlikte sportif işlerden sorumlu olarak direkt Başkan Mehmet Sepil'e bağlanacak. Tam yetkiki ikili yalnız Sepil'e hesap verecek.
Adil Artuner, başkan danışmanı olarak görev yapacak, Eski başkan Levent Ürkmez ise görev almayacak. Tüm Göztepelileri tek çatı altında toplayacaklarını söyleyen Fatih Dalan, şöyle dedi:
"Tesisleşmeyi tamamlayıp stadın takipçisi olacağız. Projelerimizin çoğu taraftarımız için olacak. Göztepe'nin müthiş taraftarının geçen sezon son Hatayspor maçındaki kenetlenme gibi tüm sezon boyunca Türkiye'ye örnek olmasını arzuluyoruz. Tribüne yine ailelerimizle gideceğiz. Hep birlikte seyircisiz oynama cezası almadan şampiyonluklar yaşayacağız."
İMZALAR 1 TEMMLUZ'DA
Göztepe Sportif Direktörü Barış Güçlü, dış transferde 1 Temmuz'dan önce resmi imza atılmayacağını söyledi. Beşiktaş'dan sol bek Koray, Başakşehirden kaleci Eser, Balıkesir'den sol kanat Ertuğrul, Kartalspor'dan sağ bek Ramiz, Yeni Malatyaspor'un golcüsü Eren'le temas kuran sarı kırmızılılarda 5 yıl aradan sonra resmi olarak yeniden işbaşı yapan Barış Güçlü, "Görüşmeler yapıyoruz ama henüz kimseyle resmen anlaşmadık. İmzalara 1 Temmuz'da başlayacağız" diye konuştu.