SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup’ta 10 maçtır yenilmeyen Göztepe, bu periyotta aldığı 6 beraberlikle zirveden uzaklaşmaya başladı.
İkinci yarıdaki 8 karşılaşmanın 6’sında 1’er puana razı olan sarı kırmızılı ekip, lider Hatayspor’la 2 puana kadar indirdiği farkın yeniden 6’ya çıkmasına engel olamadı. Göztepe, 22'nci haftada yendiği rakibinden liderliği almayı beklerken beraberliklerle bir anda kendini yarışın gerisinde buldu.
Normal sezonun bitimine 9 maçın kaldığı ligde hafta sonunda şampiyonluk yarışındaki en formda rakibi Giresunspor’a konuk olacak sarı kırmızılı ekibi, bu müsabakaya da yine antrenör Tacettin Bakacak’ın hazırlayacağı öğrenildi. Hafta içinde Başkan Hüseyin Altınbaş’la yaptığı görüşmenin ardından Kartalspor randevusunu izleyen teknik direktör adaylarından Arif Erdem’in sarı kırmızılı kulübe gelmeye sıcak bakmadığı bildirildi.
ALTINBAŞ TEPKİLİ
Göztepe'de 3-3 biten Kartalspor maçının ilk yarısında kendisine laf atan bir taraftarla tartışan Başkan Hüseyin Altınbaş, "Şaban’la bulduğumuz beraberlik golüne sevindim. Kartal’ın 2 dakika sonra attığı ikinci gol sonrası protokolün önündeki bir taraftar bana dönüp, (hadi bu gole de sevin) diye bağırdı. Amacı provakasyon yapmaktı" dedi.

EK(YC/AÖ)