SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta sezona Gölbaşıspor'la karşısında deplasmanda aldığı galibiyetle başlayan Göztepe'nin teknik direktörü Suat Kaya, zirve yarışının 5'inci haftadan sonra şekilleneceğini söyledi.
Takımına olan güvenini tekrarlayan Suat Kaya, ligde favori takım olarak gösterilmelerinin son derece doğal olduğuna değinirken şöyle dedi:
"Kurduğumuz kadro ve taraftar gücümüz itibarıyla hedef takım konumundayız. Bu durum oyuncular üzerinde baskı yapmaz. Tecrübeli ve şampiyonluklar görmüş futbolcular çoğunlukta. Sadece kötü olabileceğimiz dönemlerde taraftarlarımızdan destek ve sabır istiyoruz. Gerisini biz hallederiz."
İZMİR'DE BİLEĞİ BÜKÜLMÜYOR
Kahramanmaraşspor'u seyircisiz oynanacak maçta pazar günü Atatürk Stadı'nda ağırlayacak Göztepe, İzmir'deki son 19 müsabakada sadece bir kez rakiplerini boyun eğdi. Göztepe, tek mağlubiyetini geçen sezon 9 Aralık 2013'te oynanan maçta 2-1'lik skorla Tarsus İdmanyurdu karşısında aldı. Sarı kırmızılı takım 19 mücadelede rakip ağlara 30 gol bırakırken, kalesinde ise 14 gol gördü.