SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup’ta 2'nci yarıya deplasmanda Gaziosmanpaşa beraberliğiyle başlayan Göztepe, yarın İzmir’deki ilk maçta İnegölspor’u ağırlayacak.
DYO Alsancak Stadı’nda 13.30’da başlayacak karşılaşmayı Emre Altun yönetecek. Sarı kırmızılılarda sakat ya da cezalı futbolcu yok. Yeni transferler ve teknik direktör Zafer Turan ilk kez taraftarın önüne çıkacak. Biletlerin fiyatı açık tribün için 5, kapalı ise 15 TL olarak belirlendi.
Göztepe şampiyonluk hedeflediği grupta 33 puanla, lider Hatayspor’un 6 puan gerisinde ikinci sırada yer alıyor. İnegölspor 29 puanla beşinci durumda. Zafer Turan, "Taraftarımızla buluşacağımız maçta mutlak 3 puan hedefliyoruz" dedi. Sarı kırmızılıların muhtemel 11’i; Tolgahan- Ramazan, Aytek, Sabutay, Osman, Onur, Alper, Enes, Cihan, Halil, Şaban.
BAŞKAN ALTINBAŞ'A SÜPRİZ KUTLAMA
Göztepe’de kulüp çalışanlarının ardından futbolcular da Başkan Hüseyin Altınbaş’ın doğum gününü sürpriz pastayla kutladı. Kulüpte yapılan kutlamadan sonra İnciraltı’ndaki antrenmanda futbolcular ile teknik heyetin aldığı pastayı kesen Altınbaş, "Doğum günü kutlama alışkanlığım yok. Pastalar benim için gerçekten sürpriz oldu. En büyük hediyeyi İnegölspor maçındaki galibiyetle alacağım" dedi. (YC/AÖ)