İZMİR Ticaret Borsası'nın konuğu olan Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, en kısa sürede Süper Lig'e çıkacaklarını söyledi.
Yeni bir başarı hikayesi yazacaklarını belirten Başkan Sepil, "İnsanları başarı heyecanlandırır. Bir Göztepe yaratacaksak asansör takım olmayacağız. Hem Süper Lig de hem de uluslararası arenada kendini kabul ettirmiş bir takım yaratacağız" dedi. Kulüple ilgilenmesinin 3 yıl önceye dayandığını belirten Başkan Sepil, "Altınbaş Holding'e, (Göztepe'yi devretme düşünceniz olursa arayın) dedim. Beni 3-4 ay önce aradılar ve devir gerçekleşti" diye konuştu. Göztepe'ye çocukluk aşkı olduğu için talip olduğunu hatırlatan Başkan Sepil, şöyle devam etti:
"UMUTSUZLUK BİTECEK"
"Göztepe olarak değil, İzmir olarak bakıyorum. Barcelona ve Chealse çok güzel örnekler. Futbol artık büyük endüstri. Bu iş şirketim Genel Energy'i kurmaktan da zor. İzmir'e yeni heyecan getirmek için Göztepe çok iyi vasıta. Günlük düşünmedik. Kulübü yapılandıracağım. Küskünlükler, umutsuzluk bitecek. Fatih Dalan'ın yanı sıra Levent Ürkmez zamanını kulübe ayıracak. Tesisi 2 ay sonra hayata geçireceğiz. Altyapıya kesinlikle önem vereceğiz."
Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın projelendirdiği Gürsel Aksel Stadı'nın yerinde yapılacak stadın uygun olmayacağını savunan Başkan Sepil, bu konuda şunları söyledi:
"Ben o bölgede büyüdüm. Gitsinler Gürsel Aksel Stadı'na baksınlar. Her tarafı apartmanlarla dolunun yerde, o stadı değil 2 yılda, 5 yılda bitiremezsiniz. Sizin orada eviniz olsa 24 saat makineleri çalıştırmazsınız. Gönlümden kesinlikle yeni bir yerde stat geçiyor. Yetkili mercileri dolaşacağım."
Başkan Sepil, İzmir'in diğer kulüpleriyle işbirliği yapmaya da hazır olduklarını açıklayarak, Konak Belediyespor'un şubeleriyle ilgilenmediklerini belirtti.
ERTUĞRUL TAMAM
Bu arada Göztepe, Balıkesirspor'un 34 yaşındaki kaptanı Ertuğrul Arslan ile kesin olarak anlaştı. Orta sahada görev yapan futbolcuyla önümüzdeki günlerde resmi sözleşme imzalanacağı açıklandı. Futbola Kayseri'de başlayıp Sivasspor, Elazığspor, Konyaspor ve Antalyaspor'da top koşturan Ertuğrul, geçen sezon şampiyon olan Balıkesirspor'da 33 maçta sahaya çıktı.