GÖZTEPE'nin yeni başkanı Mehmet Sepil, profesyonel takımlarını devretmeyi planlayan Konak Belediyespor'a talip oldu. Konak Belediyespor Başkanı Rıdvan Tekin, Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi, Kadınlar Basketbol 1'inci Ligi ve Kadınlar Hentbol Süper Ligi'nde mücadele eden takımların yarışmacı haklarını satışa çıkardıklarını hatırlatarak, "Üç profesyonel takımımız için Göztepe ile bir görüşmemiz olduğu doğru. Durum önümüzdeki günlerde netleşir" dedi.
Tekin, Konak'ın ülkezimi kadın futbolunda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde temsil etmeyi sürdüreceğini dile getirdi. Bergama Belediyespor'un Konak Belediye'nin kadın basketbol, Altay'ın ise kadın hentbol takımına talip olduğu öne sürüldü. Daha önce erkek voleybol takımı için nabız yoklayan Tevfik Fikret Lisesi, kadın basketbol için yetkililerde görüşme yapan Altınordu kulübün borçları nedeniyle geri adım attı. Konak Belediyespor'un toplam borcunun 3 milyon 300 bin TL civarında olduğu kaydedildi.
OKERMAN FENERBAHÇE'DE 
Konak Belediyespor Kadın Basketbol Takımı Anterönü Erman Okerman, yeni sezon öncesi Fenerbahçe'yle anlaştı. Daha önce A Milli Takım teknik heyetinde de görev yapan Okerman, Kanarya'da Polonyalı Başantrenör Jacek Winnicki'nin yardımcısı oldu.