ISPARTA 1'inci Amatör Küme'de, Şarkikaraağaç Belediyespor ve Keçiborlu Belediyespor arasında oynanan maçta ev sahibi takımın attığı golün geçersiz sayılması üzerine maçı izleyen Şarkikaraağaç Belediye Başkanı AK Parti'li Şafak Ufacık, saha kenarına kadar gelerek hakemle tartıştı.
Isparta 1'inci Amatör Küme'de mücadele eden Şarkikaraağaç Belediyespor, dün saat 13.30'da Mehmet Akif Ersoy Stadı'nda Keçiborlu Belediyespor'u konuk etti. Karşılaşmanın 75'inci dakikası oynandığında 3-1 yenik durumda olan Şarkikaraağaç Belediyespor, bu dakikada 2'nci golü buldu.
Orta hakem Kadir Akyol'un golü ofsayt gerekçesiyle geçersiz sayması üzerine karşılaşmayı izleyen Şarkikaraağaç Belediye Başkanı Şafak Ufacık, hakemin karara tepki gösterdi. Taraftarın da hakeme küfürlü tezahüratta bulunması üzerine maç durdu. Başkan Ufacık saha kenarına kadar gelerek, hakem ve saha komiseriyle tartıştıktan sonra futbolculara sahadan çıkmalarını söyledi. Başkan Ufacık'ın itirazlarını sürdürmesi üzerine orta hakem, polis çağırdı. Olaya müdahale eden polis ekipleri, Başkan Ufacık'ı saha dışına çıkardı.
POLİS KORUMASINDA GİTTİLER
Olayların yatışmasından sonra yeniden başlayan karşılaşmayı, Keçiborlu Belediyespor 3-2 kazandı. Bitiş düdüğüyle birlikte sahaya girmek isteyen Şarkikaraağaç Belediyespor taraftarlarına gelen takviye polis ekipleri engel oldu. Hakemler ve Keçiborlu Belediyespor kafilesi, polis gözetiminde ilçeden çıkarıldı.