Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim'in TRT boykotuna, dün akşam yayınlanan "TRTSpor" programından yanıt geldi. Programda konuşan teknik direktör Giray Bulak, "Senin göğsünde ay yıldız var. Nasıl, ne demek ben TRT'ye konuşmam. Konuşursun, yarın gelirsin konuşursun. Mecbursun konuşmaya." ifadelerini kullandı.
"BUNDAN SONRA SORULARI CEVAPLAMIYORUM" DEMİŞTİ
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Çek Cumhuriyeti karşılaşması sonrasında düzenlenen basın toplantısında, TRT muhabirinin soru sorması üzerine "Ben TRT'nin sorularını cevaplamıyorum, bundan sonra röportaja da gitmiyorum. Bundan sonra da öyle bir niyetim yok" cevabını vermişti.

GİRAY BULAK: KONUŞURSUN, MECBURSUN KONUŞMAYA
Terim'in bu tavrına cevap veren Teknik direktör ve spor yorumcusu Giray Bulak, TRT Spor programında yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Şimdi TRT'nin açılımı ne? Türkiye Radyo Televizyon kurumu... Başında Türkiye var. Türk Milli Takımı'nın başında Türkiye var. Senin göğsünde ay yıldız var. Nasıl, ne demek ben TRT'ye konuşmam. Konuşursun, yarın gelirsin konuşursun. Mecbursun konuşmaya. Böyle şey olabilir mi. Türk Milli Takımı'nın hocası, Türkiye Radyo Televizyonu'ndan konuşmayacak ve tavır takınacak. Böyle şey olmaz. Bu kabul edilebilecek bir durum değil. (...) Fatih Hoca kızarmış... Fatih Hocakızamaz, ancak eleştirilere cevap verir"