Uğur DEMİRKIRDI/İSTANBUL, () - FENERBAHÇE'nin kalecisi Mert Günok ve orta saha oyuncusu Alper Potuk, taraftarların yeni sezon formalarını imzaladı.

Maraton Fenerium mağazasında 30 Temmuz Çarşamba günü sıraya girip zaman yetersizliği nedeniyle futbolculardan imza alma şansı bulamayan taraftarlar, kendilerine verilen "öncelikli hak" kartlarını mağaza yetkililerine teslim ederek, öncelikli olarak imza alma şansına sahip oldu.

TARAFTARLAR YİNE YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Forma, şapka, atkı gibi çeşitli ürünlerden alan taraftarlar, organizasyona yine yoğun ilgi gösterdi ve mağaza önünde uzun kuyruklar oluştu. Formaları imzalatan taraftarlar, futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirmeyi ve selfie yapmayı ihmal etmedi.

MERT VE ALPER'İN AÇIKLAMALARI

Öncelikle yeni sezon formaları ve formalara bu sezon taraftarların sponsor olmasını değerlendiren iki futbolcu, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Mert Günok ve Alper Potuk'un açıklamaları şöyle:

MERT GÜNOK

"Öncelikle bu sıcak havada forma imzalatmaya gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Daha dışarıda bekleyen birçok taraftarımız da var. Yeni sezon formalarından öncelikle kaleci formaları çok güzel olmuş. Hazırlık maçlarına yönelik takım formalarının da geçen seneye oranla daha da güzel olduğunu söyleyebilirim. Bu sıcak havada geldikleri için taraftarımıza kendi adıma teşekkür ediyorum."

ALPER POTUK

"Bu sıcak havada geldikleri için öncelikle taraftarımıza teşekkür ediyorum. Yeni sezon formaları, gerçekten benim bu zamana kadar giydiğim en güzel formalar. Özellikle çubukluyu giymeyi sabırsızlıkla bekliyoruz."

MERT GÜNOK

"Topuk yaylasında güzel bir kamp dönemi geçirdik. Daha sonrasında devam eden hazırlık maçlarımız var. Süper Kupa maçı için en iyi şekilde hazırlanmaya çalışıyoruz. Bunun doğrultusunda da çalışmalarımıza devam ediyoruz. İnşallah önce Süper Kupa'yı alarak, ligde geçen sene ulaştığımız gibi şampiyonluğa ulaşmayı hedefliyoruz."

ALPER POTUK

"Ağır ve yorucu bir şekilde güzel bir kamp dönemi geçirdik. Daha sonrasında iyi takımlarla, güçlü takımlarla hazırlık maçları oynadık, oynamaya da devam edeceğiz. Bu maçlarda eksiklerimizi görüp resmi maçlara artık hazırlanmak istiyoruz. Artık resmi maçlara da tarihler yaklaşıyor. En iyi şekilde eksiklerimizi giderip lige çok iyi başlamak istiyoruz. Rekabet ortamı her zaman için başarıyı getirmiştir. Bize de başarı getireceğine inanıyorum. Diego'nun da gelmesiyle çok alternatifli orta sahamız oldu. Kadromuz da gayet iyi. İnşallah sahada en iyisini yapıp sene sonunda mutlu sona ulaşırız."

MERT GÜNOK

"Bu sene özellikle göğüs reklamı alınmaması, 'En büyük sponsorumuz taraftarlarımız' sloganıyla çıkarılan formalar, taraftarlarımızın kulübe nasıl katkı yapacağının bilincinde olduğunu gösteriyor. Bu sene özellikle göğüs reklamı olmayan formalara daha da yoğun bir ilgi olacağını düşünüyorum. Formalar bizim açımızdan da gerçekten çok güzel."

ALPER POTUK

"Bizim de zaten telefonlarımız neredeyse susmuyor. Taraftarlarımız gerçekten çok büyük ilgi gösteriyor. Şehir dışında olanlar da bizlerden talep ediyorlar. Biz de Emre ağabeyin söylediği gibi bütün maaşımızı herhalde formaya vereceğiz. Şehir dışında alamayan yakınlarımızın, akrabalarımızın çok yoğun bir şekilde forma talepleri var. Gerçekten çok güzel bunları duymak. Çok gururlanıyoruz. Bu ilgiye de layık olmak için zaten elimizden gelen her şeyi yapmak için çalışacağız."

MERT GÜNOK: "BU HABERLERE ANLAM VEREMİYORUM"

Fenerbahçe'den ayrılacağı yolundaki haberleri yalanlayan ve bu haberlere anlam veremediğini de söyleyen Mert Günok, şunları söyledi:

"Açıkçası transfer dönemlerinde, geçen sene de bu sene de 'ayrılmak istiyor' tarzı haberler çıkıyor. Bunlara anlam veremiyorum. Kendi adıma verdiğim röportajlarda benim böyle bir söylemim yok. Her röportajımda bu formayı ne kadar sevdiğimi söylüyorum. Yöneticilerimizle olsun, hocamla olsun ayrılmak veya kiralanmak istenmeme dair bir görüşme olmadı. Benim en büyük hedefim sürekli oynamak ve birinci kaleci olmak. Bu haberler nasıl çıkıyor bilmiyorum, ama aslı astarı yok."