YENİ sezona Bolu'da hazırlanan Gençlerbirliği'nde teknik direktör Mustafa Kaplan sabah antrenmanında oyuncularının adeta pestilini çıkardı.
Spor Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği, yeni sezon hazırlıklarını Bolu'nun Karacasu beldesinde bulunan Termal Otel'de sürdürüyor. Kırmızı siyahlı ekip bir gün çift antrenman yaparken ertesi günü tek antrenmanla tamamlıyor. Teknik direktör Mustafa Kaplan, kondisyon ağırlıklı Bolu kampının sabah antrenmanında oyuncularına yüklendi. Düz koşuyla başlayan antrenman pas çalışmasıyla devam etti. Sabah antrenmanında oyuncular daha sonra saha içinde orta alandan kanatlara pas ve yapılan orta sonucunda gol çalışması yaptılar. Kaplan, yapılan ortaları gole çeviren öğrencilerini kutlarken şutları kaleyi bulmayan futbolcuları uyardı. Genç oyunculardan kurulu kırmızı siyahlı ekipteki futbolcuların performansları teknik heyeti de mutlu etti. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda Kaplan, oyuncularına yüklenirken sıcak hava zor anlar yaşattı.
Kamp çalışmalarının iyi gittiğini belirten Kaplan, "Şu ana kadar bir sıkıntı ve sakatlık olmadı. Genç bir kadromuz var. Geçen sezondan sözleşmesi devam eden ve kalan oyuncularımız var. Pilot takımımız olan Hacettepe'den de 4 oyuncu katarak kampa geldik. Buradaki kamptan sonra Slovenya dönüşünde kamptan 3-4 kişi düşürebiliriz. Şu an elimizdeki yabancı oyuncuların form durumuna bakıp Slovenya dönüşünde transfer konusunda kararlarımızı vereceğiz. B planımız var, görüştüğümüz oyuncularda var. Transfer tamamen bizim elimizdeki oyuncuların form durumuna bağlı. Eğer elimizdeki oyuncuların form durumlarından memnun kalırsak o zaman transfer yapmaya gerek kalmayacak. Biz her zaman B planımızı hazır tutuyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI