HAFTAYI Kardemir Karabükspor deplasmanda kazandığı 3 puanla kapatan Gaziantepspor, gözünü pazar günü oynayacağı Kayserispor maçına çevirdi.
Son haftalarda aldığı kötü sonuçların ardından deplasmanda oynadığı Kardemir Karabükspor maçında attığı tek golle 3 puanın sahibi olan Gaziantepspor'da keyifler yerine geldi. Pazar günü sahasında oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri'nde sürdüren kırmızı siyahlı ekip, tempolu çalıştı.
Basın Sözcüsü Kübra Kabaali, Kardemir Karabükspor deplasmanında iyi futbolla elde ettikleri galibiyetin takımına mloral kazandırdığını, inanarak gittikleri Karabük'ten galibiyetile dönmenin sevincini yaşadıklarını vurguladı. Pazar günü ligin son sırasındaki Kayserispor ile karşılaşacaklarını, kendilerini zorlu bir 90 dakikanın beklediğini dile getiren Kübra Kabaali, şöyle devam etti:
"İlk bakışta avantajlı taraf olarak gözüksek de bu müsabaka rakibimiz Kayserispor açısından deyim yerindeyse kırılma noktasındaki bir mücadele olacak. Kayserispor buraya sadece galibiyet için gelecek. Taraftarlarımızın da stadı dolduracağından ve futbolcularımıza gerekli desteği vereceğine inanıyoruz."

HK(HK/AÖ) FOTOĞRAF