GAZİANTEPSPOR teknik direktörü Bülent Uygun, deplasmanda karşılaşacakları Fenerbahçe karşılaşmasını değerlendirirken, "Zor bir karşılaşmaya çıkacağız ama puan almak için oynayacağız" dedi.
Bülent Uygun, antrenmandan sonra 3-3 berabere kaldıkları Torku Konyaspor karşılaşmasındaki hataları Fenerbahçe deplasmanında tekrarlamamak için sıkı çalıştıklarını söyledi. Maçtan sonra uyuyamadığını belirten Bülent Uygun, "Maalesef birbirini takip eden hatalar, bize pahalıya patladı. Öncelikle taraftarımızı üzdüğümüz için onlardan özür diliyoruz" diye konuştu. Uygun, şöyle devam etti:
"Bu hafta Fenerbahçe deplasmanına çıkacağız. Oynadığımız oyun, yaptığımız mücadeleyle Gaziantep’e puanlarla döner camiamıza son maçta üzdüğümüzün tam tersine mutluluk yaşatırız. Fenerbahçe’yi yenebilmek için sahada neler yapabileceğimiz mantığıyla hazırlanmaya çalışıyoruz."
"ANADOLU TAKIMLARININ İSTANBUL’DA GALİP GELMESİ ZOR"
Anadolu takımlarının İstanbul deplasmanda galip gelmesinin zor olduğunu kaydeden Uygun, bu konuda şöyle dedi:
"Biz Beşiktaş’a da, Galatasaray’a da yenildik. Elinizdeki kadro yapısıyla, çok süratli ve kontratağa meyilli futbolcularınız olursa o zaman yenme ihtimaliniz oluyor. Zor bir maç bizi bekliyor ama taktiksel olarak, oyun mantalitesi olarak sahada takım kurgusunu yansıtacak bir kadro kurursak istediğimiz puanları alabileceğimizi düşünüyorum."
CENK TOSUN: "PUAN ALMAYI UMUYORUZ"
Kırmızı siyahlı takımın golcü futbolcusu Cenk Tosun ise, "Torku Konyaspor maçını unutup iyi futbolla Fenerbahçe’den puan ve puanlarla dönmek istiyoruz. Zor bir deplasman, sonuçta büyük ve Türkiye’nin en büyük takımlarından biri. Ama bizim de form grafiğimizi yavaş yavaş yükseliyor. Onun için inşallah güzel bir sonuçla döneceğimizi umut ediyoruz" diye konuştu.
ÇİFT ANTRENMAN YAPTILAR
Gaziantepspor, cuma günü deplasmanda karşılaşacağı Fenerbahçe karşılaşması hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri'nde yaptığı çift antrenmanla sürdürdü.  Bülent Uygun yönetimindeki yapılan antrenmana sakatlıkları süren Serdar ve Kemal katılmadı.