Eyyüp BURUN/ GAZİANTEP, () - GAZİANTEPSPOR, pazar günü oynayacağı Torku Konyaspor maçının hazırlıklarını, bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Celal Doğan Tesisleri'nde Sportif Direktör Sergen Yalçın yönetiminde yapılan antrenmanda; kırmızı siyahlı ekip, düz koşu ve kondisyon ağırlıklı çalışma yaptı. Evinde oynadığı Kayserispor maçını 2-1 kazanan futbolcuların neşeli oldukları gözlenirken, kırmızı- siyahlı ekipler, Torku Konyaspor karşılaşmasından mutlak 3 puan almak istiyor. Kırmızı- siyahlı takımın başarılı futbolcusu Şenol Can, "Kayserispor karşılaşmasının kazanmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bundan sonraki maçlar çok önemli. Lig çok ilginç bir hal aldı. 2 maç kaybeden takım düşme potasına girerken, 2 maç kazanan takım UEFA hesapları yapıyor. Bundan sonraki maçlar daha da önemli oldu. Önümüzdeki maçlarda puan yada puanlar almalıyız" dedi.
Futbolcular koşu ve açma germe egzersizlerinden sonra taktik ağırlıklı çalıştı. Sakatlığı devam eden Bekir Ozan Has, Kemal ve Erman ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

EB (HK/RT) (FOTOĞRAFLI)