SERGEN Yalçın'ın ayrılmasından sonra 7 haftada sadece 1 puan alarak küme düşme hattına inen Gaziantepspor, pazar günü sahasında konuk edeceği Eskişehirspor'u mağlup ederek rahatlamayı hedefliyor.
Gaziantepspor'da gözler pazar günü yapılacak olan Eskişehir maçına çevrildi. Pazar günü sahasında oynayacağı Eskişehirspor hazırlıklarını Celal Doğan Tesisleri'nde sürdüren kırmızı siyahlı ekipte Kayseri deplasmanında gördükleri kartlar ile cezalı duruma düşen Binya, Traore ve Kemal'in bub hafta oynamayacağı bildirildi.
"TARAFTARIMIZDAN ÖZÜR DİLİYORUZ"
Basın Sözcüsü Kübra Kabaali, 7 haftadır üzdükleri taraftarının vereceği destekle Eskişehirspor'u mağlup edeceklerini söyledi, "Kazanmaktan başka çaremiz yok. Pazar günü sahaya çıkacak ve 3 puanı alacağız" dedi. Kübra Kabaali, daha sonra şöyle konuştu:
"Küme düşme hattında bulunmanın üzüntüsünü yaşıyoruz. Pazar günü bu stresten kurtulmak için galibiyetten başka alternatifimiz yok. Arzu etmediğimiz bu noktadan kurtulmak için Eskişehirspor karşısında 3 puan almak zorundayız. Futbolcular, teknik heyet, yönetim kısacası tüm Gaziantepspor camiası bunun bilincinde. Oyuncularımız mazeret üretmeden çıkacak ve galibiyet için tüm güçlerini sahaya yansıtacaklar. Bu zorlu ve bir anlamda bizim için kader maçı olan Eskişehir karşısında, her zaman yanımızda olan ama son haftalarda üzdüğümüz taraftarımızı da tribünde görmek, 3 puanın alınmasında itici güç olmalarını istiyoruz."

HK(HK/AÖ) FOTOĞRAF