GAZİANTEPSPOR'da tek liste halinde gidilen olağanüstü genel kurulda konuşan Başkan İbrahim Kızıl, "Bu şehrin en büyük markası Gaziantepspor'dur. Bu markaya sahip çıkalım" dedi.
Genel Kurul, Dedeman Otel'de gerçekleştirildi. Çoğunluğun sağlanmasının ardından başlayan kongreye CHP Gaziantep Milletvekili Ali Serindağ ve Mehmet Şeker'de katıldı. Başkan İbrahim Kızıl, yaptığı konuşmada el birliğiyle bayrağı daha güzel yerlere taşıyacaklarını söyledi. Gaziantepspor'un güzel şeylerle anılmasını sağlamak için mücadele edeceklerini belirten Kızıl, "Yükümüz ağır, sorumluluklarımız var. Bunları en iyi şekilde yerine getireceğiz. Bize düşen en güzel şekilde temsil etmek" dedi.
Protokol üyelerinin genel kurula katılmadığı için üzüntü duyduğunu ifade eden Kızıl, "Genel kurulumuza gelmediler. Suç mu işledik, saygısızlık mı ettik, ne yaptık" diye konuştu. İbrahim Kızıl, daha sonra şöyle konuştu:
"Celal Doğan başkanlığı bırakınca kimse takıma sahip çıkmayınca başkan adayı oldum. Öyle ya da buralara kadar geldim. Kulübe para lazım olduğunda bile kimseyi rahatsız etmedim. Maçlara gelinmesini istedim. Benim gücüm yeterse yaparım, gücüm yetmezse Gaziantepspor'a kimsenin zarar vermesine izin vermem. Bu şehrin en büyük markası Gaziantepspor'dur, bu markaya sahip çıkalım."
Konuşmanın ardından yapılan oylamada İbrahim Kızıl, yeniden başkanlığa getirildi.